Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Poliittinen takinkääntö on syysmuotia

  • Käännetty takki.
    Käännetty takki.
Viimeisen vuoden aikana on poliitikkojen äänensävy mediassa muuttunut selkeästi maahanmuuton suhteen. Tuoreeltaan mm entinen sisäministerimme Rajamäki kirjoitti asiallisen, mutta hyvinkin kriittisen blogijutun massamuuttoa vastaan luetellen tästä seuraavia ongelmia. Ongelmahan liittyy EUn siirtolaispolitiikkaan ja avoinna oleviin rajoihin sekä EUn että sen jäsenvaltioiden osalta.Useat poliitikot ovat tuoneet esille samoja näkemyksiä. Samoin Halla-ahon aggressiivinen arvostelu on laantunut. Entisen sisäministeri Rajamäen kirjoitus Puheenvuorossa oli hyvä, mutta miksi hän ei kirjoittanut sitä 2-3 vuotta sitten? Onkohan nyt kyse siitä vain, että puolueet ovat havainneet muuttokriittisyyden olevan paras saatavilla oleva tapa haalia lisää ääniä. Ongelmahan on todellinen ja sen väittäminen muuksi on aivotonta tietäen muuttoliikkeiden olevan vasta aluillaan. Poliitikko on vain opportunisti pahimmasta päästä, myöntää totuuden julkisesti vasta kun se hyödyttää itseä ja kieltää totuuden niin kauan kuin sillä voi kerätä ääniä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

SDP:n suurin ongelma on äijäfeminisi Antti Rinne, tasarvon hyväksyn, uskoakseni tämä on meillä perheessä toteutunut, ainakin toivon.

Minua on lähinnä mietitänyt Antti Rinteen lausunnot. Rinne haluaa lisää pakolaisia maahamme. Äänestämällä demareita saat lissää haittamaahanmuuttajia.

Demareita äänestämällä, äänestät haittamaahanmuuton puolesta.

Työperäisen maahanmuuton hyväksyn, jokainen työperäinen maahanmuuttja on tervetullut.

Juha Hämäläinen

Samoilla linjoilla olen. Tosin mikä tahansa massamuutto on mielestäni epäviisasta hyväksyä. Liian nopeat muutokset yhteiskunnassa aiheuttavat kitkaa aina.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Tuosta lähdetään, massamuutto on erittäin epäviisasta.

Keskustellaan nyt työperäisestä maahanmuutosta. Ilmeisesti Suomestakin löytyisi näitä osaajia, mutta ovat ilmeisesti liian kalliita. Joten tuodaan työperäisiä maahanmuuttajia joiden palkkataso on alle Suomalaisten osaajien, tätä en hyväksy.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Rajamäki on ollut maahanmuuttokriitikko koko uransa ajan.

Juha Hämäläinen

Vaan eipä ole itsestään paljon ääntä pitänyt tässä asiassa. Se on mikä minua ärsyttää näissä myöhäisherännäisissä. Eivät voi väittää, etteikö tiedetty mitä tulossa ja mitä vielä odotellaan.

Jos minä olen sen tiennyt niin kyllä voi olettaa poliitikkojenkin tietäneen. He vain vaikenivat ja useat jopa kielsivät massamuuton hulluuden. Sen sijaan he ryhtyivät nimittelemään epäilijöitä rasisteiksi, maahanmuuttovastaisiksi, monikulttuurisuuden vastustajiksi, peräkylän pojiksi ja ties miksi. He valehtelivat tietoisesti.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Kari Rajamäki on mielestäni puskista huutelija. Kari Rajamäki kirjoittelee täällä, mikäs siinä. Ministerinä ollessaan hän kirjoitteli täällä, koskaan ei vaivautunut vastaamaan kysymyksiin.

Toimituksen poiminnat