Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Kuka pakenee mitäkin

Tapasin tässä sattumalta ennestään tutun maahanmuuttajan, joka on pitkään asunut Suomessa ja elättänyt itsensä omalla raskaalla työllään. Nainen toimii sosiaalialalla. Hän pakeni epävakaita ja vaarallisia oloja muslimimaasta Aasiassa. Hän oli löytänyt pitkään etsimänsä miesystävän ja ollut tämän kanssa jonkin aikaa kuten nuoripari, vaikka he ovat 40-vuotiaita. Nyt hän kertoi miesystävästään, joka oli tullut Suomeen samasta muslimimaasta kuin hän itse. Nainen oli yrittänyt tavoitella omassa asunnossa asuvaa miestä onnistumatta tässä. Hän meni lopulta tämän asuntoon saamallaan avaimella ja löysi miehen sänkyhommista vieraan naisen kanssa. Ero tuosta tuli tietenkin. Lyhennän kertomusta. Mies yritti sovintoa naisen kanssa ja tunnusti kaikki voimassaolevat suhteensa. Hänellä oli Suomessa tuttuni lisäksi kolme vakituista seksikumppania, kotimaassaan kolme rakastajatarta, vaimo ja lapsi sekä ennen Suomeen tuloa hankittu lapsi Saksassa sekä tämän äiti. Tunnustus ei eropäätöstä muuttanut tietenkään. Mies on elänyt Suomessa sosiaalituella ilmaisessa asunnossa eikä ole ollut muuta kuin makuukammarissa töissä. Hän on pakolainen, jonka vaimo ja lapsi ovat kaikkea muuta kuin turvassa. Mies näki, että useamman naisen pidossa ei ollut ongelmaa, koska se oli osa hänen kotiseutunsa tapakulttuuria. Työssäkäyvälle musliminaiselle eli tutulleni tämä oli jo liikaa monikulttuurisuutta. Hän aikoo tyytyä seuraavaksi tavalliseen suomalaiseen tyyliin elävään mieheen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Kyllähän näitä Casanovia on joka maassa.
Sukupuoliyhteyteen tarvitaan aina kaksi.

Juha Hämäläinen

Montako samanaikaista vaimoa ja tyttöystävää on itselläsi tai tutuillasi? Ja kun jäät kiinni niin pidätkö käytöstäsi kulttuurisi hyväksymänä ja normaalina?

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Hyvä ystävä, otsikkosi on "Kuka pakenee mitäkin". Sinä pakenet otsikkoa. Alat puhua minusta. Sen verran voin sanoa, että viime viikolla tuli 48 vuotta täyteen kun on vaimon kanssa samasta kattilasta ammennettu puuroo. Rikkeetön kansalainen en ole.

Siks toiseks koetan opetella siihen, että mahdollisimman vähän kommentoin tuttavien tyttö- ym asioita, ellei siihen pyydetä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

Vastaukseni oli kysymys sinulle, koska pidit kaverin käytöstä kulttuurista riippumattomana tavallisena ilmiönä mitä se ei ole. Siksi kysyin sinusta itsestäsi. Oleellista tuntemani naisen kokemuksessa oli se, että häntä pettänyt mies ei pitänyt tekoaan vääränä, koska hänen kulttuurissaan naisia voi kohdella näin. Ukko ei nyt ollut pelkästään lipevä Casanova vaan syvästi uskonnollinen pukki ja naisten hyväksikäytön ylpeä kannattaja. Lopuksi voimme miettiä oliko mies pakosalla sotaa vai enemmänkin elatusapua vaativia vihaisia naisia.

Käyttäjän PeterLindberg kuva
Peter Lindberg

Sanon tämän, vaikka ymmärrän vaaran syyttäjäviraston taholta: sikamaista käytöstä kaiken kaikkiaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Laajennettu perheenyhdistäminen panisi miehen palkattomiin ylitöihin makuukammarissa.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kateeksi käy eli muslimit pitäisi kastroida? Vai mikä tämän tarinan opetus oli?

Toimituksen poiminnat