Vihreä yritysetiikan opiskelija opettaa Stockmannia

Vihreiden puoluevaltuuskunnan varapj Miikka Keränen on pitänyt kovan saarnan Stockmannille vaatien Hullujen päivien ostoriehan nimen muuttamista, koska se loukkaa ja pilkkaa mielenterveyspotilaita.

Tämä juttu jo käsiteltiin mm US Puheenvuoron blogissa. Keräselle todettiin, että herkkähipiäisyys on jo mennyt mielenterveysongelman tasolle. Eihän kukaan edes osaa yhdistää ostohullutusta mielenterveysongelmaisten pilkkaamiseen. Jokin tolkun raja saatava tähän maahan ruikuttamiseen.

Selväksi tuli samalla, ettei tällaiselle puolueelle ääntään anna, joka ei osaa ohjata edustajiaan huolehtimaan todellisista ongelmista yhteiskunnassa. Niitä riittää.

Lisäksi tämä nuori mies esiintyy blogeissa yritysetiikan asiantuntijana. Hän on oman käsityksensä mukaan parempi alan asiantuntija kuin keskustelijat, joilla takanaan 40-50 vuotta yrityselämän kokemusta johtotehtävistä ja tietenkin Keräsen kyvyt ovat ylivertaiset Stockmann-konsernin johtoon nähden. Stockmann tunnetaankin heikosta asiakaspalvelusta ja yrityksenä, joka ei imagostaan välitä. Vai miten se meni? Mistähän Keränen olisi tuohon ikään sen asiantuntemuksen yritysetiikasta hankkinut, koulunpenkistä sitä ei saa.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu