Vihreiden kannatus alamäessä

Kansa alkaa näkemään Vihreiden puolueen kehittämän usvan läpi totuuden vihreistä. Kansa on huomannut, ettei tämä aate-elitistinen puolue edusta heitä lainkaan.

Tavallinen suomalainen on huolissaan arkisesta elämästään, joka ei monella suju kovin hyvin.

Vihreiden kannatus romahtaa, koska heidän näkemyksensä yhteiskunnan ongelmista on täysin erilainen kuin pääosalla kansasta. Kansalaiset eivät ymmärrä vihreiden painotuksia ohjelmassaan. Tavalliselle ihmiselle on tärkeää toimeentulo, työpaikka, terveydenhuolto, elinkustannukset ja ostovoima sekä turvallinen kotimaa, jota ei täytetä vierasväestöllä.

Vihreät toimivat ahkerasti kaiken muun kimpussa kuin näiden asioiden. Jokainen maailmaa kiertänyt suomalainen tietää, ettei ole mitään merkitystä ilmastolle mitä suomalaisen auto ilmaan tupruttaa ja meneekö hän töihin autollaan vai julkisilla, jos niitä edes on. Meitä on 0,07% maailman väestöstä.

Meille ei myöskään kuulu maailman kehitysmaiden väestön pelastaminen. Ei ainakaan nykytilassa, jossa näiden väestö ei ota mitään vastuuta lisääntymisestään ja maiden johto imuroi taskuihinsa ison siivun tukirahoistamme kuten jokainen kehityspankeissa toiminut hyvin tietää.

Mitä tulee siirtolaisuuteen niin Suomen tehtäviin ei kuulu rahoittaa näiden massojen muuttoa ja oleskelua. Meillä on omamme hoidettavina ja heillä on aina etusija. Valtava määrä suomalaisia työttömiä, sairaita ja vanhuksia on heitteillä tälläkin hetkellä. Vihreät voivat mennä kehitysmaihin tekemään haavetöitään ja jättää suomalaisten verokirstun suomalaisille.

Suomen talouselämän edistämiseen ei vihreillä ole mitään annettavaa. En tiedä kenenkään puolueen johdossa tehneen mitään merkittävää yrityksissä, viennissä ja kansainvälisessä kaupassa, tuotekehityksessä tai yritysjohdossa, minkä perusteella hänellä olisi eväitä edistää Suomen talouden kehitystä poliitikkona. Kaikki ovat vain kirjanoppineita besserwissereitä kuten tuo Keränen viimeksi, joka leikkii yritysetiikan asiantuntijaa.

Vihreiden koko poliittinen ohjelma on yhdentekevä tavalliselle suomalaiselle, täysin elitistinen ja harhainen näkemys asioiden prioriteeteista Suomen osalta. Tavallinen suomalainen ei ole kiinnostunut vaikkapa sateenkaariväen huomionhausta joka käänteessä tai sukupuolineutraalista koulusta tai liikennemerkeistä. Vihreillä näihinkin riittää panoksia ja ruutia vuodesta toiseen.

Tuossa nuo päällimmäiset kehut.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu