Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Vihreiden kannatus alamäessä

  • Suomi on vihreä ilman heitäkin.
    Suomi on vihreä ilman heitäkin.
Kansa alkaa näkemään Vihreiden puolueen kehittämän usvan läpi totuuden vihreistä. Kansa on huomannut, ettei tämä aate-elitistinen puolue edusta heitä lainkaan. Tavallinen suomalainen on huolissaan arkisesta elämästään, joka ei monella suju kovin hyvin. Vihreiden kannatus romahtaa, koska heidän näkemyksensä yhteiskunnan ongelmista on täysin erilainen kuin pääosalla kansasta. Kansalaiset eivät ymmärrä vihreiden painotuksia ohjelmassaan. Tavalliselle ihmiselle on tärkeää toimeentulo, työpaikka, terveydenhuolto, elinkustannukset ja ostovoima sekä turvallinen kotimaa, jota ei täytetä vierasväestöllä. Vihreät toimivat ahkerasti kaiken muun kimpussa kuin näiden asioiden. Jokainen maailmaa kiertänyt suomalainen tietää, ettei ole mitään merkitystä ilmastolle mitä suomalaisen auto ilmaan tupruttaa ja meneekö hän töihin autollaan vai julkisilla, jos niitä edes on. Meitä on 0,07% maailman väestöstä. Meille ei myöskään kuulu maailman kehitysmaiden väestön pelastaminen. Ei ainakaan nykytilassa, jossa näiden väestö ei ota mitään vastuuta lisääntymisestään ja maiden johto imuroi taskuihinsa ison siivun tukirahoistamme kuten jokainen kehityspankeissa toiminut hyvin tietää. Mitä tulee siirtolaisuuteen niin Suomen tehtäviin ei kuulu rahoittaa näiden massojen muuttoa ja oleskelua. Meillä on omamme hoidettavina ja heillä on aina etusija. Valtava määrä suomalaisia työttömiä, sairaita ja vanhuksia on heitteillä tälläkin hetkellä. Vihreät voivat mennä kehitysmaihin tekemään haavetöitään ja jättää suomalaisten verokirstun suomalaisille. Suomen talouselämän edistämiseen ei vihreillä ole mitään annettavaa. En tiedä kenenkään puolueen johdossa tehneen mitään merkittävää yrityksissä, viennissä ja kansainvälisessä kaupassa, tuotekehityksessä tai yritysjohdossa, minkä perusteella hänellä olisi eväitä edistää Suomen talouden kehitystä poliitikkona. Kaikki ovat vain kirjanoppineita besserwissereitä kuten tuo Keränen viimeksi, joka leikkii yritysetiikan asiantuntijaa. Vihreiden koko poliittinen ohjelma on yhdentekevä tavalliselle suomalaiselle, täysin elitistinen ja harhainen näkemys asioiden prioriteeteista Suomen osalta. Tavallinen suomalainen ei ole kiinnostunut vaikkapa sateenkaariväen huomionhausta joka käänteessä tai sukupuolineutraalista koulusta tai liikennemerkeistä. Vihreillä näihinkin riittää panoksia ja ruutia vuodesta toiseen. Tuossa nuo päällimmäiset kehut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kaikella toiminnalla on hintansa. Se hinta vaan ei vihreitä kiinnosta, eikä jalat tukevasti ilmassa ajattelu ja haihattelu tosiaankaan tavan kansalaiselle sovi. Varsinkaan, kun ei ne ympäristömyötäiset ratkaisut suinkaan ole niin loppuun asti mietittyja ja fiksuja. Kaukana siitä.

Ihan esimerkkinä vaikka sähköautoihin siirtymisen kerrannaisvaikutusten sivuuttaminen elinkaariajattelun ja ympäristönkuormituksen suhteen. Mutta, ei ne pikkujutut mitään. Sähköähän saa sieltä taloyhtiön seinästä, ja K - kaupan setäkin jakaa sitä ilmaisesti kaikille asiakkailleen.

https://tekniikanmaailma.fi/autot/karu-laskelma-sa...

Samaa linjaa edustaa myös tuulivoima vajaatuottoineen ja älyttömine kustannuksineen.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Niin, meillähän on nyt hallitus, joka voisi otta irtiottoa näistä pelkästään vihreiden ajamista asioista. Se tietääkseni kuitenkin aikoo tukea sähköautoja sekä sitten on pohtinut huolto-asemille pakollisia latauspisteitä, niin kelpaa Sipilän Teslalla huristella.

Tuulivoimaankin suunnitellaan uutta tukipakettia, joten ei tuossakaan kummia muutoksia tunnu tulevan vaikkeivät vihreät ole hallituksessa.

Elinkaarikustannusten osalta olen samaa mieltä, laskelmat ovat usein liian suppeita.

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Cityvihreät ovat kaukana ns Linkolan mallista - pitäisi elää niinkuin opettaa.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

99,9999% suomalaisista lienee aika kaukana Linkolan mallista.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Linkolalla ja vihreillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Juha Hämäläinen

Ei olekaan. Vihreät eivät halua edes ääneen arvostella kehitysmaiden holtitonta väestönlisäystä. Otetaan huomioon, että väestön kasvun osalta USAkin on täysi kehitysmaa. Väkeä pukkaa lisää järjetön määrä edelleenkin.

Linkola on jo 60-luvulla todennut, että väestöä pitää vähentää tarvittaessa aktiivisin toimin. Kyllä Pentti oli aivan oikeassa jo aikanaan ja vihreät täysin väärässä edelleen ymmärtäväisellä politiikallaan. Se tulee vielä kalliiksi.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #10

Vihreiden illuusiomainen ja utopistinen viheridealismi ei elätä ketään! Vienyt leivän monen tehdasduunarin suusta pikemminkin!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kivelä, Pietarikin kielsi Kristuksen.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Onko tänään jokin vastusta vihreitä päivä? Jos ehdoin tahdoin haluatte vastustaa vihreitä, niin eikö se onnistuisi paremmin jos vihreiden koko politiikkaa tarkasteltaisiin? Mm niiden sairaiden, työttömien ja vanhusten puolesta toimiminen on jäänyt opposition harteille hallituksen tehdessä leikkauksiaan ja lahjoittaessa tehottomiin yritystukiin miljardeja. Tosiasiassa vihreät ovat tehneet valtavasti töitä, ettei vähäosaisten osa muuttuisi entistä huonommin, mutta nämä vihreiden vastustajat omivat näitä ryhmiä ja leikkaavat heiltä samalla kaiken mitä sielu sietää (myös perussuomalaiset olivat sitoutuneet ko. politiikkaan).

Itseasiassa vihreät ovat tällä hetkellä ainoa kunnolla ympärillämme tapahtuvaan muutokseen paneutunut puole, muilla katse on enemmän tai vähemmän menneessä, ja sieltä ei löydy ratkaisua tulevaisuuden haasteisiin.

Juha Hämäläinen

Toisten tienaaman rahan jakaminen ei ole mikään taito. Taitoa vaatii lisätä työtä ja ansiotasoa ja sitä kautta verotuloja. Punavihreä porukka ei ole tätä koskaan oppinut.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

#12. Hyvin analysoitu. Tosi on!

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Kirjoitit:
"En tiedä kenenkään puolueen johdossa tehneen mitään merkittävää yrityksissä, viennissä ja kansainvälisessä kaupassa, tuotekehityksessä tai yritysjohdossa, minkä perusteella hänellä olisi eväitä edistää Suomen talouden kehitystä poliitikkona. Kaikki ovat vain kirjanoppineita besserwissereitä"

Sipilää lukuunottamatta tuo pätee jokaikiseen eduskuntapuolueeseen eikä ole mikään vihreiden erityispiirre.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Ja sipiläkin on tehnyt miljoonansa valtion tukien avulla, ilmankos herra niitä niin innokkaasti jakaakin.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kivelä, Vihreät, kuten Hautala ja Sassi ovat koko poliitisen uransa aikana laittaneeet kapuloita rattaisiin jotta suomalaisen hyvinvointivaltion, viennistä varallisuuden saavan maan vientiteollisuus tuhottaisiin. Vihreät ovat konservatiivinen, jopa "patavanhoollinen" puolue joka elää menneisyydessä ja haluaa suomalaiset palavaan siihen menneisyyten josta mitään hyvää on vaikea löytää.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kannattaa nyt kuitenkin ajatella ensteks.

Kyseessä gallup, ei vaalit

Ja virhemarginaali?

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Aika ihmeellinen kirjoitus, ei oikein ole asiallista tarttumapintaa, mitä kommentoida.
Nykyisin lähes kaikki suomalaiset ovat besserwissereitä ja kirjanoppineita, ei vihreät ole mikään eliitti vaan syvä kansan rivi.
Kirjoitus on lisäksi täynnä perättömiä väitteitä. En tiedä, mistä vihreät niin paljon ovat lässyttäneet kuin holtittomasta väestönlisäyksestä. Oras Tynkkysen kirja esim. keskittyy mm. juuri tähän eli väestön vähentämiseen.
Miksi vähentää ihmisiä tappamalla, kun voisi olla tekemättä liikaa uusia ihmisiä? Linkola on ekofasisti, jolle ihmisellä ei ole mitään arvoa. Hänen ideologiaansa ei laajasti arvosteta vihreissä, konkreettisia luonnonsuojelullisia toimiansa kyllä.

Juha Hämäläinen

Ihneellistä on nimenomaan vihreiden ohjelman painotuksessa, joka ei vastaa suomalaisen elämän realismia lainkaan.

Naurettava ympäristöhössötys väestölle, jonka vaikutus maailman saastekuormaan on täysin mitätön.

Marginaalisiin vähemmistöihin kohdistuva ylimitoitettu huomio.

Epärealistinen energiapolitiikka.

Epärealistinen liikennepolitiikka.

Epärealistinen puolustuspolitiikka.

Ei mitään näkemystä kansalaisurkinnasta ja tietosuojasta huomioiden koti- ja ulkomainen valtiourkinta.

Suomen kannalta vastuuton ja puutteellinen näkemys massamuuton hallinnasta.

Olematon talouspoliittinen ymmärrys.

Ei mitään tajua globaalin
finanssi- ja pankkijärjestelmän valuvioista.

Ei mitään tajua siitä miten kansakuntaan luodaan varallisuutta, vaan puolet puolueohjelmasta kertomusta siitä miten jonkun toisen tuottamaa varallisuutta verotetaan ja jaetaan edelleen tulonsiirtoina Vihreiden moninaisiin ohjelmakohtiin. Eli ei mitään ohjelmaa varallisuuden ja tulojen lisäämiseen, vain verovarojen keräämiseen ja jakeluun.

Listaa voi helposti jatkaa.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Miten pystyitkin tekemään listan jossa jokainen kohta on virheellinen ? ;)

Edes perustason tietämys vihreistä ja maailmasta olisi hyvä omata jos haluaa ehdoin tahdoin arvostella vihreitä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Elämän realiteeteissa pysyminen olisi eduksi vihreillekin.

Toimituksen poiminnat