Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Koiravero poistuu

  • Kiitämme hallitusta oikeudesta saada kakata omalle pihalle verovapaasti.
    Kiitämme hallitusta oikeudesta saada kakata omalle pihalle verovapaasti.
Koiraveroa on perusteltu monasti sillä, että koirat sotkevat urbaania ympäristöä kakkaamalla minne sattuu. No samoin perustein meidän tulisi verottaa siivottomia ihmisiä ihmisverolla. Kakaroitamme, jotka heittelevät roskia tai aikuisia, jotka vievät roskansa kaupungin metsään. Onhan noita. Koirani kakkaavat omille pihoillemme. He lähettävät kiitoksensa hallitukselle, eduskunnalle sekä kaupunginvaltuustolle sortonsa lopettamisesta. Koirat ovat yhteiskunnan tuottavimpia jäseniä. Ne tuottavat valtavasti iloa, seuraa ja turvaa sadoilletuhansille hyvin pientä palkkiota vastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Nyt jatkossa karvanaamat voivat kuvitella olevansa aikaisemmin veroista vapautetun oman verorälssinsä jäseniä , toinen opaskoira ja toinen sotakoira.

Juha Hämäläinen

Molemmat ovat koulutettuja harhaanjohtajia. Sopisivat poliitikoiksi siis.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Urbaanin ympäristön sotkemisen estämiseksi kaupungin puistoihin on asennettu erityisiä apuvälineitä. Minulla ei enää ole koiraa, mutta olen näiden fasiliteettien avulla opettanut jälkikasvulleni yhdyssanojen käyttöä. Harvassapa taitavat olla viidestä sanasta koostuvat yhdyssanat, sellaiset kuin koiranpaskankeräyspussiteline.

Toni Rintala

Joka kevät nää koirankakanpussikeräyslaiminlyöntikeskustelut alkaa aikaisemmin. Nyt ennätyksellisesti jo ennen lumentuloa :)
Mitenkähän ens syksynä? Ehkä jo elokuussa...

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Olis kaikkien etu kun kerttäs ne kikkarat kaduilta ja jalka käytäviltä samoin puistoista .
Metsä on sitten eri juttu siellä en ala kerään niin kauan kun sinne saa kikkaroitaan vääntää vaikkapa valkohäntä peurat hirvet karhut supikoirat ja muut rusakot terv tepivaari

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Niin minulla on koira itsellä eikä sen kikkaratkaan ole pieniä koira kun on keskikokoinen .
Mutta sen kakat ei kadulle jalka käyvävillä eikä puistoihin kyllä jää metsässä en ala kerään terv Iraplikka ja tepivaari

Juha Hämäläinen

Juu saa lannoittaa metsiä rauhassa, vaikka jonkun sienestäjän Janne-saapas voikin osua läjään.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Sinänsä harmittavaa, etteivät kaikki koirat ole nettoveronmaksajia. Näin niitä arvostettaisiin enemmän kuin laittomia maassaolijoita.

Juha Hämäläinen

Koirat tuottavat muutakin kuin kakkaa. Vien kohta yhden koiristamme ilahduttamaan dementikkoa vanhusta. Hänelle kun laittaa iloisen ylämaaterrierin syliin niin hymy irtoaa heti.

Petteri Hiienkoski

Kaupungeissa, joissa koirille on järjestetty erilliset liikunta-alueet, jonkinlainen korvaus siitä olisi paikallaan.

Mutta täytyihän koiravero poistaa...Ovathan republikaanit USA:ssa tekemässä historiallista tulonveron leikkausta keskiluokalla. Suomessa ns. porvarihallitus poistaa vastaavasti koiraveron... =) Hah hah hah!

Toimituksen poiminnat