Mitä ns. demokratia tuottaa

Katsoin tässä eilen puolentoista miljoonan muun tavoin presidenttiehdokkaiden vaalitenttiä. Se oli niin tylsä ja heikosti moderoitu sekä manipuloivan puolueellinen, että ajatukseni menivät muualle. Mietin demokratiamme merkitystä ja sen tuloksia.

Onko tämä äänestäminen pienten ryhmien eli puolueiden valitsemista presidentti- tai eduskuntaehdokkaista ollenkaan tärkeää. Luin eilen myös keskustelupalstaa, jossa Kekkonen haukuttiin demokratian häpeätahraksi, vaikka Kekkonen oli tuolloin ainut demokraattisesti valittu poliitikkomme. Mutta mitä teemme ns. demokratialla, joka tuottaa todistetusti niin heikkoja tuloksia ja päätöksiä kuin Suomessa. Itsevaltainen Kekkonen toimi johdonmukaisesti kansan hyväksi enemmän kuin hallitukset hänen jälkeensä. Hän otti jopa työttömyyden tosissaan. Kumpi on tärkeämpää, hyvät tulokset kansan kannalta vai tämä ns. demokratia? Milloin alamme vaatimaan tuloksia pelkän äänioikeuden sijaan.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu