Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Miksi itse kasvatamme turvariskejä?

  • SUPOn päällikkö Pelttari haluaa siviilitiedustelulle vapaat kädet heti..
    SUPOn päällikkö Pelttari haluaa siviilitiedustelulle vapaat kädet heti..
SUPOn päällikkö Pelttari on tuoreeltaan halunnut kiirehtiä kansalaisvalvonnan lisäämistä. Syynä on kuulemma kasvava terrorin uhka. Poliisi on aiemmin arvioinut, että riskiyksilöitä on noin 400. Onko koko kansa alistettava yksityisyyden suojan vapaaseen murtamiseen näiden muutaman takia. Miksei heitä pidetä tarkassa seurannassa, koska nykyisetkin lait sen sallivat. Tai poisteta heitä aamulennoilla Suomesta tai edes laiteta lukkojen taakse. Vielä huolestuttavampaa on Pelttarin näkemys siitä, että terrori-isku voidaan toteuttaa hyvin lyhyellä suunnitteluajalla. Sehän tarkoittaa, että SUPO haluaa urkkia koko kansaa online voidakseen ennaltaehkäistä iskut. Itse elän mieluummin mitättömän riskin alla kuin alistun tällaiseen kyttäykseen. Miksi valtiojohtomme siis sählää näin vakavalla tavalla ja sallii riskirymien maahanmuuton tietäen, että on vain yksi merkittävä ihmisryhmä, joka tuo tämän terrorismin taudin mukanaan. Onko muutaman ns ihmisoikeudet tärkeämpiä kuin koko kansakunnan. En ole missään nähnyt tai kuullut vastausta tähän yksinkertaiseen kysymykseen, johon on yksinkertainen pragmaattinen vastauskin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

no, merkel ja kumppanit on käskenyt niin totellaan.
vaikea sanoa miksi ollaan niin alamaisia ja totellaan ja tehdään vaikka tokihan päättäjät tietävät että harmia on tulossa.

yleensä rahaan kaikki kulminoituu, eli lienee asiasta päättävien tahojen taloudelle positiivista vaikutusta siirtolaisuudessa josta on käytännössä kysymys tänne tulijoiden suhteen.

Juha Hämäläinen

Joku tästä hyötyy ja paljon. Kansakuntamme ei tule hyötyä näkemään ihan pian. Yksi sukupolvi menee vähintäänkin odotellessa. Toinen sukupolvi muuttajista ei pysty edes ensimmäisen polven ja itsensä kuluja kattamaan. Kolmas polvi on teoriassakin ensimmäinen, joka voi viedä balanssin plussalle.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Oletko ajatellut asiaa kantilta jossa halutaan luoda tilanne jonka ansiosta voidaan perustellusti tehdä jokin asia, kuten tässä tapauksessa purkaa yksityisyyden suojaa?

Julkisesti ollaan huolissaan ja kulissien takana hymyillään että on oikeutus sille mitä on tekemässä tai vain omalle ammatin olemassa ololle.

Klassinen esimerkki: 9/11 lentokoneita törmäili rakennuksiin -> saatiin oikeutus sodalle terroria vastaan, joka kestänyt reilut 16 vuotta ekaksi afganistan pistettiin ruotuun jonka jälkeen lähdettiin Saddamin ja joukkotuhoaseiden perään joita ei yllättäen ollut ja nyt sitten Syyriassa kun kerran olivat siellä suunnalla armeijansa kanssa. Kolikon kääntöpuolella on nyt jo lähemmäs 5 triljoonan dollarin hintalappu (ei miljardia tai biljoonaa vaan triljoonaa) jenkkien veronmaksajille, sota ja epävakaus on maailman parasta bisnestä.
http://nation.time.com/2011/06/29/the-5-trillion-w...

Toimituksen poiminnat