Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

SDP oikeilla jäljillä kerrankin

  • Tyhmyys tiivistyy.
    Tyhmyys tiivistyy.
Urkintalaki ja perustuslain muutos yritetään runnoa pakolla läpi torsona. Asian ydin on, että lakialoite yritetään ajaa läpi ilman riittävää urkinnan riippumatonta valvontaa. Tämä on suora kopio USAn Patriot Actin käsittelystä, joka on USAssa todettu vakavaksi ja turhaksi virheeksi. Missään en ole nähnyt myöskään Viestikoelaitoksen toiminnan valvonnasta, sen syytesuojasta ja ulkomaisten urkkijoiden osuudesta sekä syytesuojasta puhuttavan mitään. Urkinnanhan teknisen osuuden suorittaa paljolti Viestikoelaitos eikä SUPO tai PVn sotilastiedustelu. SDP on nyt ollut Suomessa ainut järkevä toimija tässä lain hyväksyntävaiheessa. Suomen turvallisuudelle on vain kaksi uhkaa. Suurin on naapurimme Venäjä. Sen toimien valvontaan tarvitaan sotilastiedustelua. Sen tekemiseen ei tarvita perustuslain muutoksia eikä ketään kiinnosta miten laajasti ulkomaalaisia tai ulkovaltoja urkitaan Viestikoelaitoksessa. Toiseksi suurin uhka Suomelle on sen hallitus. Sen toimet uhkaavat koko kansakuntaa ja sen tulevaisuutta. Hallitus on myös syynä terroriuhkaan päästämällä maahan tähän liittyviä aineksia kymmenin tuhansin eikä loppua näy. Maahanmuuttajia voidaan vakoilla aivan vapaasti samoin oikeuksin kuin muitakin ulkomaalaisia. Suomen kansalaisuutta ei tule antaa edes muutaman vuoden oleskelun jälkeen riskiryhmille. Näin vältytään tarpeelta urkkia suomalaisia osana SUPOn Pelttarin toivomaa massavalvontaa. Rikosepäillyt voidaan kytätä tuomioistuimen päätöksellä kuten ennenkin. Nyt ehdotettua urkintalakia ja perustuslain muutosta ei tarvita siis. Ongelmaksi jää hallitus. Miten sen ja valiokuntien toimintaa valvotaan niiden yrittäessä pimittää aikeitaan?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Laittomasta urkinnasta lakisääteisesti laillista? Meillä on jo laillista urkintaa. Eikö Rita Tainola meille riitä?

Juha Hämäläinen

Ei voi muuta päätellä tästä lakiehdotuksesta kuin että hallitusvalta pelkää kansaa ja sen reaktioita. Siksi on lait saatava nopeasti läpi.

Muiden urkittavien kohdallahan ei mikään laki ole esteenä. Ulkomaalaisia, ulkovaltoja ja rikoksesta epäiltyjä voidaan urkkia nykylakienkin turvin. Ainakaan perustuslakia ei tarvitse ronkkia.

Toimituksen poiminnat