Pois kortistosta – töihin Saksaan

Kehotan kynnelle kykeneviä työttömiä, pätkätyöläisiä ja 10€ tuntipalkkaisia hakemaan töitä Saksasta. Koska oma valtiojohtomme ja yritysmaailmamme on täysin kyvytön pitämään huolta ihmisten työllisyydestä, kannattaa nostaa kytkintä ja mennä maahan, jossa johtokin on tehtäviensä tasalla ja töitä löytyy joka lähtöön.

Tuore tieto kertoo, että Saksassa tarvitaan akuutisti lisää 100.000 eritasoista hoitajaa, 55.000 ict-ammattilaista, 41.000 kokkia ja tarjoilijaa, 10.000 poliisia ja 15.000 oppisopimuspaikkaa on avoinna jatkuvasti. Lisäksi oppilaitoksista löytyy valtavasti paikkoja, joihin pääsee tavallisellakin todistuksella. Nämä nyt olivat vain esimerkki tarjonnasta. Korkeakoulutettuja tarvitaan vieläkin enemmän.

Hyvää matkaa töiden hakuun ja loppu sohvassa makaamiselle ja sentin venytykselle. Elämä on lisäksi selvästi halvempaa Saksassa kuin Suomessa; asunnot, vuokrat, ruoka, ravintolat, kahvilat, verot, ulkomaanmatkat, palvelut kuten parturit ja kampaajat ja autoilu erityisesti. Terveydenhoito parempi kuin Suomessa. Ja baanalla saa ajaa vaikka 300km/h+, jos huvittaa eikä yksikään piipaa-auto eikä pasterstein ole piipittämässä ja sakottamassa. Alpeille pääsee hiihtämään ympäri vuoden ja Välimerelle rantakahvilaan muutamassa tunnissa. Kun asuin Saksassa ennen eläkkeelle jäämistä kävin kerran kuussa Välimeren maissa. PS. Saksassa ansaitun eläkkeen voi jopa aikanaan saada, Suomen eläkkeistä ei enää varmuutta.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu