Sipilä hajoittaa ja hallitsee – fiktiotarina todellisuudesta

Tarinamme päähenkilö Paavo Väyrynen on joutunut tiukoille. Onko hän talousrikollinen, yhdistyksen varojen väärinkäyttäjä, tyhmä vaiko hallituksen poliittinen vihollinen, josta nyt vaan hallitus ja Sipilä haluaa eroon millä tahansa konstilla. Mustamaalaus on kautta aikojen ollut tehokkain tapa saada ihminen menettämään uskottavuutensa. Leimaa on vaikea koskaan poistaa.

Totuus on yksinkertainen. Sipilä käyttää hajoita ja hallitse politiikkaa kuten roomalaiset aikanaan. Hänellä on jesuiitan moraali.

Sipilä juoni persujen hajottamisen petturi-Soinin kanssa ja palkitsi nokkamiehet hyvillä pesteillä. Asia on päivänselvä.

Nyt Paavon tullessa riesaksi Sipilä on ollut lahjomassa jollain konstilla Kilpeläisen, Katteluksen ja Komsin. Todennäköisesti palkkio on jokin hyvä pesti, johon valintaan Sipilä ja hallitus voivat vaikuttaa.

Eivät nämä kapinalliset ole omin voimin ja aivoin tai yksinään kapinaan ryhtyneet. Heiltä on Sipilä kysynyt, jotta ookkona Oulusta ja sitä rataa. Kertomus jatkuu todellisuudessa.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu