Tuoteselosteet poliittisille toimijoille

On tässä nähty kuinka poliitikot ja puolueet pitävät puheita ja laativat ohjelmia kansan ihmeteltäviksi. Ne kaikki vaikuttavat hienoilta, tarkkaan mietityiltä, jopa älykkäiltä ja vastuullisilta.

Totuus on sitten toinen. Kun on valtaan päästy niin tehdyt päätökset ja toimet ovat jotain muuta kuin mitä myyty äänestäjille. Tämä koskee myös EUn parlamentissa istuvia.

Haluan tuoteselosteet poliitikoille. Sellaiset, joissa kerrataan mitä he ovat luvanneet tehdä ja mitä he ovat saaneet aikaiseksi tai mitä päätöksiä puoltaneet. Äänestäjille saatava kuluttajansuoja paremmaksi poliitikon tuoteselosteella.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu