Syntinen isä Mitro

Olen tässä kuukausien mittaan naureskellut Suomen mielensäpahoittajille. Isä Mitro, joka pitää Alfa Romeon autoista ja syö hyvin sekä kertoo vitsejä, on nyt kansakuntamme ykköskastin ahdistelija, loukkaaja ja syntisäkki.

Mikä on tämä tauti, joka suomalaisiin mennyt. Kaikesta turhanpäiväisestä loukkaannutaan ja kannellaan. Mitro on kutsunut nuoria naisia näteiksi neitsykäisiksi, maininnut kirkon vahtimestarin ropelista kaulassa ja kanttorina toimineen naisen kukka-asua kutsunut kukkapenkiksi. Mieli on kauheasti tästä pahoittunut.

Ei Suomen kansa ole ennen näin typerää ollut. Mistä tämä loukkaantumisen kulkutauti on peräisin? En halua samaistua tällaiseen ruikuttavaan suomalaisuuteen. Se on niin säälittävää, huumorintajutonta ja kohtuutonta.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu