Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Presidentin yksityisyydensuoja

  • Presidentin yksityisyys mietityttää.
    Presidentin yksityisyys mietityttää.
USAn presidentti on taas uusien julkistusten kohde. FBIn entinen pomo on kertonut hänen pissaleikeistään. Trumpin kerrotaan joutuneen ikuistetuksi iloisten naisten kanssa Venäjällä käydessään. Naiset on kuvattu väittämän mukaan pissaamassa Trumpin päälle. Nykyäänhän kaikki tietävät, että kaikki seksuaalisuus on normaalia. Miksi tästä on nostettu tällainen metakka. Koiranikin on virtsannut kengälleni eikä kukaan tästä kirjoita. Tosin teko oli täysin aseksuaali. Onko niin, ettei presidentillä ole mitään yksityisyyden suojaa. Onko oikein, että USAn kongressin rukousaamiaisella tulee niin monelle mieleen presidentin nähdessään nämä normaalit puuhat, joilla häntä yritetään häväistä. Sateenkaariliikkeen olisi puolustettava Trumpia kaikkia vanhoillisia vastaan, jotka levittävät tällaista vihapuhetta ja epätasa-arvoa. Trumpin vaimokin on täysin ymmärtäväinen miehensä seksuaalisuuden suhteen. https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201804132200875062_ul.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ehkäpä kyse ei ole pelkästään yksityisyydensuojasta, vaan uumoillusta kiristysotteesta esimerkiksi Venäjään päin.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Jos mies on julkisesti sika, niin paljastuksilla kiristäminen ei onnistu.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllä se tuossa asemassa hiukan panee miettimään, että voisiko paljastusta jotenkin välttää. Mutta toisaalta kiristäjän kosto tottelemattomuudesta luo yhtä kyseenalaisen leiman kiristäjään itseensä.

Juha Hämäläinen

#1. En nyt kaima ymmärtänyt miten ihmisen normaalilla seksuaalisuudella voisi kiristää Trumpia. Ei hän ole länsimaisia arvoja ja lakeja loukannut mitenkään. Mitä nyt käynyt vieraissa, maksullisilla ja ottanut suihkut.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Niin, "mitä nyt ..." ;)

Jenkeissä on aika konservatiivisia piirejä ja eritoten niisä "punaisissa" osavaltioissa.

"Sex toys are banned in some states, such as Alabama. Sexual intercourse between unmarried couples is illegal in Georgia. Flirting is banned in San Antonio, Texas. Oral sex is banned in Indiana. Anal intercourse is banned in Cincinnati, Ohio.

Sexual positions beyond missionary are illegal in Washington, D.C. Sleeping naked is illegal in Minnesota."

http://www.foxnews.com/story/2008/04/18/foxsexpert...

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #13

#13. Niin mutta pissaleikit hoidettiin Moskovassa. Siellä on kaikki muu ok paitsi julkinen homostelu.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #14

Niin, mutta selitä se niille redneckeille!

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"Koiranikin on virtsannut kengälleni... Tosin teko oli täysin aseksuaali."

Mistä tiedät koiran seksuaaliset ajatukset ?

Juha Hämäläinen

#2. Koirani on melko outo. Ei siitä voi varma olla koskaan. Se on aika sateenkaariväkeä.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Eli se totta sittenkin, venäläiset on kussu sen päälle.
Jos itse maksoi ja tuommoisesta tykkää niin ei se kenellekkään ulkopuoliselle kuulu.

Toni Rintala

Olihan tuo pissajuttu esillä jo ennen vaaleja.. Todisteita ei ole näkynyt.

Juha Hämäläinen

#6. Niin eihän tietenkään FBIn ylin pomo totta puhu, kun ei enää virassaan ole.

Toni Rintala

Uskon, että FBI:n pomo on kuullut saman juorun. Mutta en usko hänen olleen tapahtumaa todistamassa.

Toiset tykkää pissaleikistä, toiset painaa kakkoseen ainakin kerran kesässä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #10

#10. Venäjän salainen poliisi ilmeisesti oli läsnä kameroineen. Reality-showerin ensimmäistä tuotantokautta odotetaan ruutuihimme.

"Comey kertoo muistelmissaan Trumpin kanssa käymistään keskusteluista. Hänen mukaansa Trumpilla on pakkomielteinen tarve todistaa Steele-asiakirjat perättömäksi.

Steele-asiakirjoilla viitataan FBI:n lähteenä pitkään toimineelta brittiagentti Christopher Steeleltä saatuihin tietoihin

Steele kirjoittaa asiakirjoissa, että kun Trump oli Moskovassa vuonna 2013, hän maksoi prostituoiduille siitä, että nämä virtsasivat hänen päälleen hänen hotellihuoneessaan. Steelen mukaan Venäjällä on videomateriaalia tästä tilanteesta." (IL 13.4.2018)

Juha Hämäläinen

#6. On sama onko pissajuttu totta tai ei. Enemmän huolestuttaa se, ettei asia Trumpin äänestäjiin vaikuta.

Ääriaineksille on aina ollut heidän johtajiensa moraalinen integriteetti täysin saman tekevää. Niin nytkin.

Normaalilla etiikalla varustettu äänestäjäjoukko ei katsoisi tuollaista hörhöä suurvallan johdossa päivääkään pidempään.

Toni Rintala

"Normaalilla etiikalla varustettu äänestäjäjoukko"

Voin vain arvailla kuinka normaalia tuollainen pissaleikki Amerikoissa on. Viimeksi törmäsin siihen harrastukseen katsoessani elokuvaa Horrible Bosses.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän JanTheon kuva
Jan Theon Vastaus kommenttiin #12

Kakkososakin on julkaistu joten kannattaisiko siirtyä tähän päivään ja päivittää tietonsa? ;)

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Ei sillä ole väliä, onko se totta, sillä näin nämä asiat koetaan. (Malliesimerkki tahattomasta huumorista on, kun perussuomalainen alkaa kysellä todisteiden perään.)

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

25. kommentti ja vasta nyt joku höpö alkaa hörisemään persuista vaikka blogi ei viittaa siihen suuntaan kintaallakaan eikä kirjoittaja ilm. juur kusekaan siihen suuntaan((( ainakaan tässä yhteydessä. Se oli vaan koira joka kusi kengälle.

Pahoittelen ankaraa kielenkäyttöäni. Se johtuu Puuheenvuoron liiallisesta seurannasta ja siitä, että olen alkanut oppia miten täällä kuuluu kommentoida ((( Sanat höpö ja höristä kai kuuluvat perus kalustoon, loput jätin parempaan käyttöön.

Jutussa hyvä ironiaa.

p.s. Seuratkaapa aina kun Mr. Trumpetisti esiintyy... siis seuratkaa taustalla istuvaa miesväkeä. Kovin ovat piukeeta porukkaa, joku nykii solmiotaan peläten ulos loikkaavaa sammakkoa. Itse Trumpetisti alkaa olla jotenkin hermostunut, poissa tolaltaan. Liekö taustavoimat tarttuneet liikaa twiittikäteen. Stop, stop... Onko kaikki kohdallaan?

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen Vastaus kommenttiin #26

Kommentoimani kommentin on kirjoittanut varmaankin tämä henkilö:
http://www.vaalikone.fi/kunta2017/hyvinkaa/ehdokas...

Ehkä perussuomalaisten mainitseminen ei sittenkään osoita kovin paljoa mielikuvitusta.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Venäläiset on paniikissa Trumpin suhteen, uhkailu ei onnistu ja pelottelu ei tehoa.

Juha Hämäläinen

#10. Trump onkin karaistunut kaikissa tuulissa ja sateissa.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Katsoin mielenkiintoisen neliosaisen dokumenttisarjan Trumpin ”kuningastiestä” Yhdysvaltain presidentiksi Netflixissä. Kaveri on kieltämättä hiukan ”omalaatuinen” ja se tulee esille hänestä sekä yksityiselämässä että liike-elämässä politiikasta nyt puhumattakaan. Haastatteluissa eräs tituleerasi häntä mieheksi ilman omatuntoa ja toinen tituleerasi häntä maailmanhistorian suurimmaksi huijariksi.
Ura lähti liikkeelle vanhan hotellin uudistamisella, johon hän sai 40 vuoden verovapauden. Dokumentin mukaan uran alkutaipaletta avitti mafiallekin töitä tehnyt lakimies.

Dokumentti vahvistaa Comeyn analyysia. Kannattaa katsoa.

Juha Hämäläinen

#18. Kyse on juuri siitä onko tämä Trump soveltuva vastuulliseen tehtäväänsä. Mikään hänen historiassaan ja persoonassaan ei puolla tätä.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

kysymys: kuinks moni jättäisi äänestämättä Niinistöä jos hänestä olisi paljastettu kuvia 80-luvulta jossa hän leikkii kaikenäköisiä leikkejä naisten kanssa? tai sanotaan mielummin, että kuka vaatisi Niinistön eroa?

En äänestäisi kun en äänestä ilmankaan kuvia. mutta en vaatisi eroakaan!

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Trump ei teoillaan ja lausunnoillaan saa aikaan presidentin arvovaltaa itselleen. Hän on enemmänkin pelaava playboy jossa panokset vain ovat nyt liian korkeat. Noin paljon valehtelevaa presidenttiä ei voi ottaa tosissaan ja FBI jahtaa hänen historiaansa. Mitä uskottavammin USA on jo valmistautunut siihen että Trump ei kauaa määrää eikä häärää Jenkkien johdossa. Luin Internetistä jutun, jota en pysty tähän hätäään linkittämään. Siinä kuitenkin kerrottiin että Trumpilla oli pakkomielle majoittua samaan hotelliin jossa presidentti Obama oli Venäjä vierailun aikana ollut. Tuossa hotellissa hän olisi virtsannut hotellin sänkyyn, haluten omalla tavallaan häpäistä Obamaa. Trump ei pidä Obamasta, kerrottiin kirjoituksessa. Onko kysymys samasta hotellista ja tapahtumasta joka tässä bogissa mainitaan, en tiedä. Löytämässäni jutussa annettiin kuva että Trump itse olisi hoitanut nesteet hotellihuoneen sänkyyn. Sairasta tällainen jo on, Trump alenee aina vain lähemmäs "neliskanttiviiksen" ajattelutapaa: "Valkoinen ylivoimainen rotu:"

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei kyse ole pissasta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Jos juttu pitää paikkansa, kyse on siitä että kohtuullisessa asemassa oleva poliittinen vaikuttaja ja naimisissa oleva mies USA:n huipulta pelaa venäläisprostituoitujen kanssa Venäjällä ja kiistää tapauksen. Kun tapaus voi olla vain jäävuoren huippu, mitä muuta taustalta saattaa paljastua. Jos vieras valta voi kiristää USA:n presidenttiä, totta kai jutulla on merkitystä.

Se että koirasi kusi kengällesi on vain osoitus siitä että se ei pidä sinua minään. Itselläni on ollut neljä koiraa eikä mikään niistä ole kussut edes lähelle. Nämä ovat näitä lauma-auktoriteettijuttuja.

Juha Hämäläinen

#24. Sinulla on tuo huumori herkässä ja ironian taju pelaa. Kyllä on tragikoomista, että suurvallan johtajaksi on valittu ja siinä edelleen istuu ukko, joka käy kusihoidoissa Venäjällä.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Tämä ei ole se kirjoitus (linkki alhaalla) jonka luin Trumpin vierailusta hotelliin Venäjällä, mutta asia on sama. Julkaistu yli vuosi sitten. Näitä ei saisi presidentillä olla, Trump ei kai sitten välitä kuinka hänen maineensa käy. Jos Venäjä on tarkoituksella saanut hänet ansaan, ei tuo maa paljoa välitä olla "herrasmies" hänelle. Valtapeli on rumaa ja julmaa, se on tiedetty (about) tuhansia vuosia. https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/nyt-jysahti-tru...

Toni Rintala

"tietovuoto sisältää selkeitä virheitä, eikä sen väitteitä voida vahvistaa."

Eli hyvää fiktiota.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

"Toisten mielestä tiivistelmä on osoitus siitä että asiassa on selkeästi jotain perää, koska se otetaan näin vakavasti..." Se on sitten uskon asia kuin myös valeuutiset yleensä, kumpaa tämä sitten edustaa. Yhdysvaltain presidentin panettelua vaiko totuuden esille tuomista? Venäjälle varmasti kelpaa jos se saa otteen henkilökohtaisella tasolla Trumpin toimista. Olkoon niin tai näin, presidenttinä Trump ei vain vakuuta, ei kotona eikä maailmalla.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #30

"koska se otetaan näin vakavasti."

Sen ottaa vakavasti ne, jotka haluavat käyttää sitä lyömäaseena.

"presidenttinä Trump ei vain vakuuta, ei kotona eikä maailmalla."

Kunhan amerikkalaiset ovat tyytyväisiä, sehän on pääasia!

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi Vastaus kommenttiin #31

Näin Trump itsekin sanoo, "America first" mutta maailmanpolitiikkaa pelataan myös muualla, Syyria ja Suomi, rajanaapurina Venäjä. Asia jota ei voi olla sivuuttamatta, että katsotaan sitten kuinka käy. FBI jatkaa oman johtajansa tutkimista (epävarmuus säilyy) ja USA:n naisten yms. mielenosoitus joitain aikoja sitten:"Trump ei ole meidän presidenttimme." He olivat Yhdysvaltain omia kansalaisia, kuin tummat urheilijat, joilla oli oma konfliktinsa maansa presidentin kanssa. No joo, minä en jatka enää "vuodatteluani" eli jätän blogin kommentoinnit toisille. Täytyy pysyä asiassa, blogin alkuperäisessä alustuksessa. Minä halusin tuoda esille vain sen että Trumpin hotelliseikkailu Venäjällä ei ole uusi uutinen, se julkaistiin yli vuosi sitten.

Juha Hämäläinen

#29. Niin kannattaa muistaa, että juttuja eivät kerro aivan mitättömät tai nimettömät henkilöt. Pienemmästäkin jutusta joutuu vastuuseen kunnianloukkauksista. Ei kannata luulla, etteikö Trump nostaisi juttua, jos hänellä olisi kuivat pahnat.

Ei ole mitätöntä sekään, että hän vosujuttunsa järjestään valehdellut, vaikka kohteet puhuvat toista. Vai arvelemmeko Trumpin juristin ihan vain kaverinsa puolesta maksavan kuusinumeroisia summia vosuille suun pitimiksi.

Edelleenkin palaan siihen minkä tason veikko Trump on. En vain siihen mitä hän tekee vapaalla. Hän on epäluotettava, reaktiivinen ja valehtelee eikä hänellä ole mitään vastapainoa osoittaa kuten valtiomiestaitoja. Ei merkkiäkään tästä raskaiden huvien vastikkeeksi.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #35

Mitä Berlusconi edellä sitä Trump perässä.
Ja mites ne historian muiden johtajien sekstailut? Tai yleensäkään ihmisten sekstailut?

Yle1 just näyttää ohjelmaa, jossa kehotetaan puhumaan seksistä ja omituisista haluista. Se on YLEn mukaan siis ihan normaalia. Monta kertaa hoettu lause: "Miksi emme saisi olla sellaisia kun olemme??"
Trump on ihan normaali YLEn ohjelman mukaan ;)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Minä halusin tuoda esille vain sen että Trumpin hotelliseikkailu Venäjällä ei ole uusi uutinen, se julkaistiin yli vuosi sitten."

Kaikki aiemmat USAn presidentit ovat olleet neitsyitä ennen avioliittoaan eikä koskaan käyneet vieraissa, ei edes Kennedy Marilyn Monroen kanssa tai Clinton sihteerinsä kanssa. Ei nyt jaksa ymmärtää kohua jostain naimisesta edes lisämausteilla.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Hyvä Juha, älä puhu roskaa: "FBIn entinen pomo on kertonut hänen pissaleikeistään."

Ei hän ole sitä tehnyt. Lopeta ystävällisesti väärän tiedon levittäminen. Mennäänpä trumpismiin: FAKE NEWS!

Juha Hämäläinen

#38. Kyllä tämä on uutisoitu moneen kertaan. FBIn entinen pomo Comey on omasanaisesti tästä kertonut. Eli pelkästään se, että hän kertoo julkisuudessa tällaista istuvasta tai astuvasta presidentistä on huolestuttavaa monesta syystä.

Hän antautuu kiristettäväksi, hän osoittaa heikkoa moraalia siihen nähden mitä Jenkeissä presidentiltä yleisesti odotetaan ja lopultakin hän myös valehtelee sekoiluistaan.

Eli onko tällainen henkilö sopiva virkaansa. Yhä useampi sanoo nyt ääneen, ettei ole. Hän sopii parhaiten kiinteistönvälittäjäksi.

Toimituksen poiminnat