Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

EUssa vain perhevalvontaa rajavalvonnan sijaan

  • Pelkästään tällä Allgäun pikkukentällä 6 poliisia kyttää perheitä.
    Pelkästään tällä Allgäun pikkukentällä 6 poliisia kyttää perheitä.
Saksassa on taasen lomat edessä. Pfingst on perhelomien aikaa. Suurella kansakunnalla on tapana matkustaa paljon. Ja siksi ovat koululomien ajankohdat ruuhkaisia ja matkat kalliimpia kuin muulloin. Monet perheet yrittävät aloittaa lomansa ennen koulujen lomapäivien alkua. Saksassa koulupakko kuitenkin kieltää lasten varaslähdöt lomille. Lapsi ei hevin saa vaadittavaa poikkeuslupaa eriaikaiselle lomalle. Luvaton poissaolo taasen maksaa vanhemmille sakkoina 80-100€ per päivä. Silti perheitä jää kiinni mm lentoasemilla luvattomista lomapäivistä. Kymmenet poliisit kontrolloivat Saksan lentokentillä perheitä, joilla lapsia ja estävät perheen matkan, jollei koulun antamaa erityislupaa löydy. http://m.spiegel.de/lebenundlernen/schule/memmingen-polizei-kontrolliert... Kun EUn yhdentyminen jatkuu niin saamme Suomeenkin saksalaisen järjestyksen. Helsinki-Vantaan kentällä partioivat poliisit pidättävät pinnariperheitä. Ja jos onnistuu livahtamaankin viikon Thaimaan matkalle niin kuluihin lisätään kahdesta pennusta jopa 1.400€ sakkoa, koska kiinni jäädään usein myös jälkikäteen. EUn ydin eli Saksa on koominen järjestyssäännöissään. Maahan saa vyöryä yli miljoona tuntematonta ties mistä ilman rangaistusta, mutta omat kansalaiset ovat tiukassa rajakontrollissa. Tätäkö mekin haluamme lisää Suomeen?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Vastahan Suomi sai EU-nootin perheenyhdistämisistä... EU:ssa ei Suomen juurikaan tarvitse käyttää "omaa päätään": Kaikki minkä EU sanktioi saatetaan voimaan, mutta jos EU-oikeus tulisi ns. pienen puolelle esimerkiksi jäsenvaltioiden kaavoituksessa, maankäytössä ja luonnonsuojelussa - esim. SEA-direktiivin ja YVA-lakien muodossa - sitä ei näemmä tavitse Suomen huomioida...

Juha Hämäläinen

# Me suomalaiset olemme pieniä tottelevaisia partiopoikia ja -tyttöjä, jotka hakevat isompien hyväksyntää kaikessa. Onhan tuo pateettista.

Toimituksen poiminnat