Saadaanko edes viinit ruokakauppoihin ensin

Iltapäivälehti kirjoittaa ”Kaksi nuorta kuoli käytettyään ”haitallista ainetta” – musiikkifestivaali peruttiin Britanniassa”

Britanniassa ja muualla EUssa tämä on arkipäivää. Lisäksi meitä laajasti ohjataan hyväksymään huumeiden käyttö yleensäkin. Suomessa on huumeiden käyttö täysin normaalia eikä täällä haluta käyttäjiä syyllistää. Vapautetaan kaikki narkkareiden aineet ja maahantuonti niin pipohupparihörhöt ja oletettavasti heidän suvaitsevat kansainvälistyneet vanhempansa ovat onnellisia.

Tehdään vielä realitysarjoja heidän normaalista elämästään. Lähetykset voivat olla suoria, koska hörhöt heräävät muiden ihmisten tullessa töistä

Jos ennen tätä kuitenkin saataisiin edes viinit ruokakauppoihin duunareiden iloksi.

Ok?

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu