Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Jihadismilla piilotetaan todelliset ongelmat EUssa

  • Vaarallisin jihadisti Suomessa 2018.
    Vaarallisin jihadisti Suomessa 2018.
Luin Atte Kalevan kirjan jihadismista ja voin sitä kehua. Olen tutkinut käytännön pakosta islamilaista maailmaa vuosikymmenet ja päätelmäni ovat pitkälti samat kuin hänellä. Mutta nämä jihadismiin liittyvät keskustelut eivät vastaa oleellisiin ajankohtaisiin kysymyksiin lainkaan, siis kuten pitääkö meidän alistua väestöjen massamuuttoon kuten YKn pääsihteeri Antonio Guterres avoimesti vaatii, siis vapaata massojen liikkuvuutta ja maailmaa ilman rajoja. Häpeän valtiojohtomme puolesta, että se edes suostuu tapaamaan tämän Guterresin kaltaisen tuholaisen Kultarannassa 17.-18. kesäkuuta. Mielestäni on suoranaista mielenvikaisuutta edes esittää tällaisia vaatimuksia kuten Guterres tekee. Massavaellukset on päinvastoin tomerasti estettävä ajoissa, keinolla millä hyvänsä. Tulevina vuosikymmeninä muuttajien massat ovat sitä luokkaa, että liikkuvuuden seuraukset tuhoavat Euroopan. Jihadismi on tässä mittakaavassa täysin mitätön asia. Jihadistien terrori-iskuja, poistaen sotilaalliset iskut, on kirjattu ainakin 33.000 sitten syksyn 2001. Näistä muutama promille on tapahtunut länsimaissa, muut islamilaisissa maissa. Iskuissa ovat muslimit tappaneet siis pääosin toisia muslimeita. Jihadismi on Euroopassa aivan mitätön ongelma, jolla pimitetään suuret ongelmat kiinnittämällä huomio muutamaan terrori-iskuun, joihin vauhko kansa tarttuu lainkaan näkemättä kokonaisuuksia. Se on savuverho, jonka takana globalistit valmistelevat kertaluokkia suurempia rötöksiään meitä vastaan. Globalistien strategia on yksinkertainen. Se kertoo taistelevansa pelotta puolestamme muutamaa pommiukkoa vastaan ja saa aikaan naiveissa kansalaisissa väärän turvallisuuden tunteen. Sen varjolla sitten saa talouseliitti, valtiolliset urkkijat sekä militaristit prokuran tehdä mitä vain.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ei sitten riittänyt yksi blogi tälle päivlälle?

Juha Hämäläinen

Miten se asiaan liittyy Taruseni? Kirjoita aiheesta, jos osaat.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Ei. Se edellinen homostelublogi näkyy kadonneen bittiavaruuteen. Tämä sitten lienee sen korvaaja.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

poistitko hämäläinen sen, vai poistiko uusi suomi sen taas jostain kumman syystä?

Siinä kommentti osiossa oli yksi kysymys kohon olisin halunnut vastauksen..

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #9

#9. Kerro mikä juttu kyseessä. En ole poistanut mitään eikä US sen paremmin.

Juha Hämäläinen

#8. Niin pystyn kirjoittamaan useammasta aiheesta. Se ilmeisesti on yllätys yhden asian jankuttajille. Pitäisikö taas alkaa puhumaan NATO-jäsenyydestä ja Itämeren turvallisuudesta, kun Venäjä on taas lentänyt jossain koneillaan viime vuonna.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Aivan mahdollinen syy tuottaa Eurooppaan muutama miljoonaa muhammettilaista, joiden seassa jokusia tuhansia aktiivijihadisteja. Olenkin tässä ihmetellyt mikä saa hallitsijamme tekemään niin outoja päätöksiä kuin he ovat viime vuosina (vuosikymmeninä?) tehneet.

Savuverho voisi olla yksi selitys noin hullulle politiikalle.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Kaikkialle mihin nykyinen ’kansainvaellus’ on osunut on myös isoja ongelmia.

Entäs kun elätettävä tulijamäärä kymmenkertaistuu ? Tai satakertaistuu ? Ongelmien määrä kasvaa aivan samassa suhteessa. Luulis YK n Antonio Guterresinkin näin yksinkertaisen asian hoksaavan, ellei tuo ukko sitten ole ihan seniili puupää.

Tulijoitahan Afrikasta riittää, mutta ne elättäjät Euroopassa taitavat loppua kesken.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minusta on hienoa, että YK:n pääsihteeri tulee Suomeen. Tuntuu olevan sivistynyt ja ajatteleva ihminen kaiken lisäksi.

Toivon valtiojohtomme kuuntelevan tarkalla korvalla pääsihteerin ajatuksia.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Nimenomaan tarkalla korvalla, jos ei ole aiemmin tajunnut ...

Juha Hämäläinen

#5. Massamuuton myyntikonsultti Niemeläinen taas markkinoimassa aatemaailmaansa teidän piikkiinne. Onko meillä varaa häneen ja kaltaisiinsa, tuskin.

Niemeläistä ei kiinnosta mitä massamuutosta seuraa, mutta Euroopan johtajia kiinnostaa suuresti alkaen Ruotsin pääministeristä Tanskan hallitukseen, Ranskan presidenttiin, Baltian maihin, Puolaan, Unkariin, Itävaltaan, Sloveniaan, Italiaan, Kreikkaan ja Englantiin.

Mutta Niemeläinen tietää paremmin missä mennään. Hänellä on haavekuva kuten Guterresilla.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Hyvä kirjoitus; näin siinä käy. Savuverho savuverho, sitä juuri ....

Henrik Hermans

Hei, olen seurannut useita blogiasi ja pidän ne asiallisina, kuten tämäkin aihe, väestön massamuutto. Tuo Atte Kalevan kirja täytynee hankkia.
Muuten onko sinulla FB-tili? Minun, Nils Henriksson gmailin linkitetyssä FB-tilissä näkyy puh.no kavereille (ja väliaikaisille kavereille).

Juha Hämäläinen

#10. Terve. En käytä some-tilejä lainkaan niiden laajan urkinnan takia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hämäläisen mukaan tänne ei ole mitään asiaa YK:n pääsihteerillä tai Venäjän tai Amerikan sotilasjohtajilla.

Keskustelu on turhaa

''Laadukkaita blogeja'' :)

Juha Hämäläinen

#15. Ritalaa täytyy aina auttaa lukemisessa. Tukiopetus jatkuu näin koulun jälkeenkin.

YKn pääsihteeriä ei täällä kaivata massamuuttoa markkinoimassa. Kuten jo Niemeläiselle kerroin Guterresia eikä suvakkeja kiinnosta mitä massamuutosta seuraa, mutta Euroopan johtajia kiinnostaa suuresti alkaen Ruotsin pääministeristä Tanskan hallitukseen, Ranskan presidenttiin, Baltian maihin, Puolaan, Unkariin, Itävaltaan, Sloveniaan, Italiaan, Kreikkaan ja Englantiin.

Aikuisen lukijan täytyy ymmärtää kommenttini Guterresin tarpeettomasta tapaamisesta kuten se on kirjoitettu. Emme tee hänen massamuuttoideologiallaan mitään. Se on sairaan mielen tuotoksia. Guterres ajaa rajojen poistoa ja massojen vapaata liikkuvuutta ja väittää sen hyödyntävän kaikkia. Mikä absurdi logiikka ukolla onkaan. Ei meidän kannata sellaista edes kuunnella.

"UN member states should prepare for great migratory movements, said UN Secretary General António Guterres on 11th of January 2018 during the presentation of the report on the management of migration processes. And this is not a joke: The UN, led by António Guterres, wants to manage and influence migration."

Tämä tarkoittaa massiivisia muuttovirtoja Eurooppaan:

"...this means only one thing: Europe and the entire Western World must prepare for the flood of Africans.

Currently, nearly 1,3 billion people live in Africa, and by the end of this century there will be 350% more, or 4,4 billion.1)It is obvious that the continent, whose inhabitants are not able to feed themselves, let alone achieve an adequate level of urbanization and industrialization, cannot cope with such a sharp demographic increase. The UN therefore came up with the idea of resettling Africans to Europe and highly developed countries on other continents."

Todella hieno idea, jota ajaa Guterres. Kymmeniä ja satoja miljoonia siirtolaisia Eurooppaan. Presidentti Macron perusteli muutoksia maahannuuttoon sillä, että lyhyen ajan sisällä tulijoita Afrikasta on enemmän kuin kymmeniä miljoonia. Macron haluaa sulkea rajat massoilta, YK ja Guterres eivät.
-----------------------------------

Sotilasjohtajien käynnistä jo kerroin ilouutisen. Itämeri on nyt turvattu Syyrian ohella. Voi Ritalakin nukkua yönsä rauhassa ilman pelkotiloja suurvaltojen vartioidessa pihapiiriä.

http://emailjuuso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256573-...

PS. voisitko jo Petteri vähitellen alkaa kirjoittamaan asiasta ja asiaa. Koeta myös miettiä mistä todella kyse eikä vain laukoa kommentteja.

Esimerkiksi perustele miksi valtiojohtomme kannattaa jutella Guterresin kanssa avoimista rajoista ja massojen vapaasta liikkuvuudesta, jotka ovat kirjaimellisesti hänen pääagendansa kaikkialla länsimaissa missä hän suhaa koko ajan.

Toimituksen poiminnat