Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Itämeren alueen turvallisuus nyt taattu

  • Itämeri turvattu.
    Itämeri turvattu.
Suomessa vierailevat USAn ja Venäjän hyökkäysvoimien komentajat Dunford ja Gerasimov ovat tavanneet kahden kesken Vantaalla. Kahvia oli kaatamassa Suomen puolustusvoimien komentaja Lindberg sekä presidenttimme. Kansalaiset, voitte nukkua nyt rauhassa. USA ja Venäjä takaavat yhdessä Itämeren alueen turvallisuuden sinne tuomallaan kalustolla. Alueella tullaan tekemään runsaasti sotaharjoituksia sotilaallisten uhkien välttämiseksi ja näin lähettämällä selkeä viesti vihollisille, että alueella ollaan valppaina ja valmiina hyökkäämään. Lisäksi kenraalit ovat sopineet yhteistyöstään Syyrian pommituksissa. Ne tulevat jatkumaan hyvässä yhteistyössä entiseen tapaan niin kauan kuin tähtäimissä näkyy jotain liikettä. Osapuolet tuomitsevat ankarasti kansainvälisen terrorismin. Hyvää illanjatkoa kaikille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Risto Koivula

Tämä on selvää pässinlihaa nyt!

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

EU:n määräyksestä Suomi palkkasi suunnilleen 10 vuotta sitten pyöriäistarkkailijoita tekemään havaintoja näistä oloissamme sangen merkittävistä vesieläimistä. Eikö tätä tehtävää nyt voitaisi siirtää suurvaltojen huoleksi, kun ne joka tapauksessa partioivat Itämerellä pitkin ja poikin?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

No, lohduttavaa tietoa kyllä, mutta mehän emme tiedä keskusteluista muuta kuin meille on kerrottu.

Juha Hämäläinen

#3. Niin ja mitäpäs se meille kuuluu Baltian maille ja Pohjoismaille mitä suurvallat täällä puuhaavat.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Pitäähän USA:n vähän keskustella Venäjän kanssa, kun seuraavaksi menevät viemään demokratiaa Iraniin. Syyria otetaan siinä samalla. USA antaa operaation sotilasjohdon saudeille.

Seuraava isompi rähinä on uskonnollisen hegemonian saaminen sunneille. Israel säästetään siinä samalla ja shiiat ovat poissa niskasta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #6

Joo, komppanian varastolla hevosmiehiltä kuulin.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

#5. Niin turvallisuus säilyy sitten Iranissakin, kun McDonalds palaa Teheraniin, josta se on ollut poissa sitten vuoden 1978.

Ensin Iranissa kuollaan kauppasaarron takia lääkepulaan, sitten demokratian vientiprojektissa sisällissotaan ja pommituksiin ja demokratian saavuttua McDonaldsin levittämään ylipainoon ja diabetekseen.

Toimituksen poiminnat