Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Miksi massamuutto on estettävä ajoissa

  • Massamuutto EUhun on vasta aluillaan.
    Massamuutto EUhun on vasta aluillaan.

Massamuutto on vakavin asia ja uhka Euroopalle. http://emailjuuso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256499-jihadismilla-piiloteta....

 

Kuten jo toisessa jutussani kerroin YKn pääsihteeriä Guterresia eikä suvakkeja kiinnosta mitä massamuutosta seuraa, mutta Euroopan johtajia kiinnostaa suuresti alkaen Ruotsin pääministeristä Tanskan hallitukseen, Ranskan presidenttiin, Baltian maihin, Puolaan, Unkariin, Itävaltaan, Sloveniaan, Italiaan, Kreikkaan ja Englantiin.

 

Aikuisen lukijan täytyy ymmärtää kommenttini Guterresin tarpeettomasta tapaamisesta kuten se on kirjoitettu. Emme tee hänen massamuuttoideologiallaan mitään. Se on sairaan mielen tuotoksia. Guterres ajaa rajojen poistoa ja massojen vapaata liikkuvuutta ja väittää sen hyödyntävän kaikkia. Mikä absurdi logiikka ukolla onkaan. Ei meidän kannata sellaista edes kuunnella.

 

"UN member states should prepare for great migratory movements, said UN Secretary General António Guterres on 11th of January 2018 during the presentation of the report on the management of migration processes. And this is not a joke: The UN, led by António Guterres, wants to manage and influence migration."

 

Tämä tarkoittaa massiivisia muuttovirtoja Eurooppaan: "...this means only one thing: Europe and the entire Western World must prepare for the flood of Africans. Currently, nearly 1,3 billion people live in Africa, and by the end of this century there will be 350% more, or 4,4 billion.

 

It is obvious that the continent, whose inhabitants are not able to feed themselves, let alone achieve an adequate level of urbanization and industrialization, cannot cope with such a sharp demographic increase. The UN therefore came up with the idea of resettling Africans to Europe and highly developed countries on other continents."

 

Todella hieno idea, jota ajaa Guterres eikä sanallakaan mainitse, että Afrikan väestönkasvu on pysäytettävä eikä siirrettävä ongelma eli kymmeniä ja satoja miljoonia siirtolaisia Eurooppaan.

 

Presidentti Macron perusteli muutoksia Ranskaan muuttoon sillä, että lyhyen ajan sisällä tulijoita Afrikasta on enemmän kuin kymmeniä miljoonia. Macron haluaa sulkea rajat massoilta, YK ja Guterres eivät.

 

Mitä haluaa meidän hallituksemme? Se ei puhu eikä pukahda, koska se odottaa ohjeita Brysselistä ja Berliinistä.  Samaan aikaan lukuisat EU-maat toimivat terveen järkensä mukaan. Ne eivät saivartele rasismista vaan näkevät sen yli olennaisen ongelman ja reagoivat siihen. ***

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Voit ihan hyvin poistaa myös isot alkukirjaimet ja välimerkit.Luettavuus ei vaikeutuisi juurikaan lisää.

Juha Hämäläinen

Blogin editori ei tunnista puhelimella kirjoitetun kappalejaon ohjausmerkkejä. Minkäs teet.

Ajattele positiivisesti. Saat lukea kerrankin täyttä asiaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #3

Thx. Kyllä tuosta jutusta hyvin selvän sai

Ai niin, osui silmään TM stä mielenkiintoinen artikkeli :)

https://tekniikanmaailma.fi/kielioppivirheista-huo...

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #10

joo #kybä mäki oo teeämmä tilaaja ja lukia jo vuasii sitte.. ja v***ttaa noi ku on ain huoMauttelemas joidenkii tyyppien texteist.. : on vähän skitsoo jengii siltee vsrmaa isospyöräs klappii. F**ck you all. Only joking no time for that..

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Sulla on sitten huono puhelin

Minunkin vanha romuni osaa kappalejaon.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen Vastaus kommenttiin #4

#4. Sanopas rouva Elkama jotain painavaa, ajateltua, tietoon pohjautuvaa tähän blogin aiheeseen, joka käsittelee yhtä aikamme suurinta, vakavinta ja kauaskantoisinta tulevaisuuden ongelmaa Euroopassa.
Itse olen nöyränä tämän suuren ongelman edessä, enkä kykene lisäämään tai korjamaa blogistia, mutta puhelimista en saivartele.

p.s. Ehkä poistaisin muutaman alatyylisen "voimailmaisun", mutta blogstilla on vapaus (sanan-) valita itse sanansa. Asiasisältöä ne eivät muuta.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #4

#4. Köyhällä eläkeläisellä menee yli 40% tuloista veroihin. Ei varaa saman tason laitteisiin kuin mamuilla :D

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #6
Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Niin täyttä asiaa että on pitänyt jo pitkään kärkeä suositummissa blogeissa, mutta ei silti karusellissa!?

Miksei?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #30

Ei kuulu Usarin lempiaiheisiin. On huomattu.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #34
Juha Hämäläinen

Olen tehnyt saman suuntaista tutkimusta kokonimikaimani esittämästä asiasta.

Oletko koskaan kuullut GCM-sopimuksesta?

Jos et lue tarina ja mieti mitä siitä seuraa:

https://www.kansalainen.fi/yk-muotoilee-uutta-pitk...

Juha Hämäläinen

#7. Kukaan tutuistani, jotka ovat hereillä olevia ihmisiä, eivät ole kuulleetkaan sopimuksesta. Mediamme ei siitä kirjoita vaan artistien eroista ja uusista rakkaista

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Oppimisprosessissa pitää viimeistään koetun kautta lapsenkin oppia ymmärtämään tekojen seuraukset.

Onko Euroopan maiden johtajat jo oppineet kokemuksen kautta, mitä invaasio ja rajattomuus voi tarkoittaa ? Ilmeisesti ei vielä, koska päivittäin saadaan tietoa invaasion seurauksista ja alueellisesti huonontuneista elinoloista.

- no go - alueita
- hylättyjä asuinalueita
- rikollisuuden kasvua
- oppilaitosten tyhjenemistä

.. jne.

Näiden nähtyjen ja koettujen ongelmien jälkeen on vielä tällä kädettömällä ja vastuuttomalla tyhjänpuhujalla otsaa selittää rajattomuudesen siunauksellisuudesta. Toivotaan, että pian koko YK n saamaa julkista rahoitusta järkeistetään ja organisaatiota autetaan keskitymään olennaiseen ja tuottamaan palvelua hädänalaisille.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Maahanmuuton on pysyttävä hallinnassa. Massamuuutto johtaa kaaoksen, ja kukaan ei pysty ennakoimaan, mitä siitä llopullta seuraa.

Kaikkia asioita - myös maahanmuuttoa - on hoidettava järki ja realismi edellä, ei pelkkä tunne.

Juha Hämäläinen

#9. Täsmälleen. Järjen käyttö tässä asiassa ei ole rasismia.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Ei tietenkään. Se on eri leimakirves, jolla pyritään saamaan eri mieltä olevilta niin sanotusti "turvat tukkoon".

http://lokari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250167-leim...

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Miksi massamuutto on estettävä ajoissa"

Vastauksena (retooriseen) kysymykseenne: Jos sitä ei estetä ajoissa, sitä ei pystytä estämään lainkaan. Lisätietoja siitä, kuinka asia silloin etenee voi kysyä vaikkapa Pohjois-Amerikan intiaaneilta.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Kuuntelin tänään Sipilän tunnin mittaisen Keskustan linja- ja nostatuspuheen, ja ajattelin, että jälleen nuorten asiat unohdettiin lähes tyystin:

Käytettiin runsaasti aikaa varhaiskasvatuksen ja koululaisten oppioikeuden esittelyyn, soten voimaanastumisen jälkeiseen vanhusten asioiden kuntoon laittoon sekä naisten kokemaan väkivaltaisuuteen, mutta nuorten asioista ei taidettu montaakaan lausetta sanoa.

Nykyisen hallituksen harjoittama keppipolitiikka erityisesti alle 30-vuotiaita omia nuoriamme kohtaan samaan aikaan kun koulutettuja maahanmuuttajia houkutellaan Suomeen on kestämätöntä katseltavaa.

Tätäkö tarkoittaa Keskustan ja erityisesti pääministerimme tänään lanseeraama "ylisukupolvinen" politiikka tulevaisuudessa? Hyppäämme yhden sukupolven yli, omien nuortemme etujen, oikeuksien ja paremman pärjäämisen yli? Surkeaa politiikkaa, jota Keskusta tarjoaa meidän omille nuorillemme. Eipä tarvitse kaukaa etsiä syytä Suomen jyrkästi alenevaan syntyvyyteen... Mutta onhan meillä pakolaiset ja kaikki työperäiset maahanmuuttajat...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Guterreksen puheen suurin ansio on siinä, että se herätti Euroopan ja koko läntisen maailman näkemään mitä on tulossa ellei elämisen edellytykset Afrikassa parane ja se taisi olla Guterreksen tarkoituskin. Ja nyt Hämäläinen tuleekin se vaikein kysymys, millä estät kenties tulevaisuudessa Afrikan väestokasvusta, aavikoitumista, puhtaan juomaveden puutteesta johtuvan kansanvaelluksen, viemällä rautaa rajalelle, vai millä?

Juha Hämäläinen

#20. Tämä etu Guterresin puheessa toki on. Tyhmempikin viihteellä elävä herää.

Kehitysmaiden ongelmat hoidetaan kehitysmaissa. Kehitysapu tulee sitoa väestön kasvun pysäyttämiseen eikä korvata siirtolaisuudella, jossa massat tulevat jatkamaan entistä menoa uudessa kotimaassa meidän piikkiimme. Se ei käy.

Toimet alkavat siitä, että kehitysmaiden saamat tukirahat valvotaan tarkkaan ja korruptiota ei hyväksytä. Tukirahoja ei anneta maan eliitille ja virkakoneistolle vaan rahan käytön hoitavat lahjoittajien kontrollerit.

Länsimaissa ilmaiseksi koulutetut on pakotettava palaamaan opintojen jälkeen kotimaihinsa rakentamaan maataan eikä jäämään länsimaihin pankkitiliään kasvattamaan.

Tiukempia toimia on sterilisaatio. Viimeinen on pysäytys voimalla ennen rajojamme. Tämä viimeinen konsti voi todella tulla kyseeseen, kun muut konstit käytetty.

Mikä on selvää niin tänne ei marssita kymmenin miljoonin. Solidaarisuus ei tarkoita itsensä tuhoamista. Se on hulluutta.

Kehitysmaiden on pakko ottaa vastuu elämästään. Se alkaa lisääntymisen tiukalla kontrollilla. Jos he eivät asiaa hoida, eivät sen seuraukset meille kuulu hoidettaviksi.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Hämäläinen kertoi kehitysmaiden ongelmat hoidettavan kehitysmaissa. Tuossa on perääkin mutta enemmän niihin vaikuttaa maailmanlaajuiset kauppatavat. Reilummilla kauppatavoilla saataisi rahaa jäämään kehitysmaidenkin työläisille. Samaten saataisi ruuantuotanto kehitysmaissa kasvuun jollei siellä suurmatiloja omistavat ylikansalliset yhtiöt kasvattaisi suuremman voiton toivossa tupakkaa, kahvia ja raksunaksupähkinöitä. J.n.e.

Kun pahimmat ruokaongelmat on saatu hoidettua, voitaisi keskittyä myös luku- ja kirjoitustaitoon. Se kun on maailman tehokkain ehkäisykeino alikehittyneissä maissa.

Ja pahimman älämölön välttämiseksi: on totta, että alikehittyneiden maiden eliitit ovat korruptoituneita. Mutta nämä länsimaiset korruptoituneet eliitit ovat heidät, entisten siirtomaaisäntien käsikassarat ja heidän jälkeläisensä, kauppakumppaneikseen valinneet.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #27

#27. Kyllä länsimaat ovat olleet ryöväreitä sitä on mahdoton kieltää. Onneksi Pohjoismaat hyvin vähän syyllisiä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Hämäläinen, nuo korruptiorahat tulevat Afrikkaan juuri länsimaista, siltä prosentilta ihmisryhmältä jolla on puolet maailman varallisuudesta, joten vastauksesi ei ainakaan minua tyydytä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #29

#29. Ei tyydytä minuakaan täysin. Mutta korruptioon syyllistyvät eniten yritykset ja kehitysmaiden eliitti. Olen itse nähnyt tuota härskiä peliä pelattavan valvonnan puutteessa.

Valtioiden maksamaa kehitystukea ei tulisi milloinkaan lähettää tilisiirtoina kehitysmaille tileille, joita ne suoraan itse hallitsevat.

Ystäväni, joka on ollut suuren kehityspankin johdossa, kertoo kuinka maanantaina siirrettiin miljoonia Euroopasta kehitysmaihin ja loppuviikosta alkoi rahaa tippua näiden maiden johtajien tileille Sveitsiin. Vakioproseduuri. Miten tämä selvisi, sitä en voi kertoa.

Nyt olemme kuitenkin etäällä aiheesta, joka on massamuuton ehkäisy.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Hämäläisellä ei valitettavasti ole tarpeeksi rautaa eikä kavereita sinne rajalle mutta jospa ongelman tiedostavat saisivat aikaan muutoksen Suomen politiikassa. Blogissa mainituissa Euroopan maissa on jo huomattu että huonosti käy mikäli itsetuhoinen vastaanotto pidetään auki.

Olen pahoillani mikäli olen väärässä blogistin varuste- ja/tai ystävien määrästä.

Juha Hämäläinen

#22. Niin enkä minä nyt ihmisten tappamista kannata. Mutta moni muu voisi siihen ryhtyä minua aiemmin.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Afrikan asioiden parantaminen ei ole, eikä saa olla Hämäläisen, Granlundin tai Johanssoninkaan tehtävä. Se kuuluu aivan yksiselitteisesti vain afrikkalaisille. Tähän mennessä hyvää tarkoittanut kehitysapu on lähinnä vaikeuttanut Afrikan jaloilleen pääsyä, kuvaavana esimerkkinä UFF:in ja muiden vastaavien vaateapu Itä-Afrikkaan joka tuhosi paikallisen vaateteollisuuden lähes täysin.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Gueterres "ratkaisee" Afrikan ongelman laajentamalla sen koskemaan koko läntistäkin maailmaa. Sitten kun Euroopassakin on väestöongelma on kaikki hyvin?

Köyhyyskin poistuu sillä että tehdään kaikista köyhiä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

EU:n ulkoraja pitää hyvin joten pelko uudesta pakolaiskriisistä on liioittelua.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Maapallon naisten hedelmöittymiskertoimen puolittuminen päätepisteenä nykytilanne kesti 50 vuotta.Afrikassa puolittuminen nykytilanteesta tulee tapahtumaan sitäkin nopeammin.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Edellyttäen toki, että ihmiset näkevät konkreettisesti maailman muuttuvan niin, että lapset jäävät eloon joten vanhuuden turvaksi ei tarvitsekaan synnyttää suurta jälkeläisjoukkoa eikä perhesuunnittelua ja ehkäisyä nähdä rikkomuksena joitakin kuvitteellisia jumalhenkiä vastaan.

Juha Hämäläinen

#31. Se on yksi ja sama miten kehitysmaissa järjetön lasten määrä perustellaan. Se mikä on selvää, ettei ylikansoitusta hoideta siirtymällä mm Eurooppaan.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #32

Lisääntyminen hilliintyy myös täällä jos elämisen ehdot ovat kohdallaan, toisessa ja viimeistään kolmannessa polvessa.

Sitä paitsi lasten määrä kehitysmaissa ei ole "yksi ja sama" vaan yksi merkittävä oire alikehittyneisyydestä eli osoitus sosiaaliturvan ja muutenkin yhteiskunnan turvattomuudesta sekä koulutustasosta. Jos ne olisivat kunnossa, pakoon lähtemisen tarvettakaan ei niin olisi. Tietenkin olettaen, että länsimaat eivät yritä väkivallalla ja sotia käymällä puolustaa entisiä siirtomaanautintojaan.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #35

#35. Nyt vain aika loppuu kesken. Emme voi katsella tätä menoa 30-100 vuotta ja antaa rajojemme vuotaa kuin seula.

Länsimaiden velka entisille ja nykyisille siirtomailleen on suuri. Mutta se ei edellytä itsemurhaamme.

Juha Hämäläinen

#28. Siitä ei ole mitään takuita. Mutta voimme aina toivoa ja pitää huolen, ettemme joudu maksajiksi, jollei kasvu tyrehdy. Se on meidän vastuullamme, väestönkasvun hallinta kehitysmaiden eikä meidän.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Jo 50 vuotta sitten hehkutettiin että kouluttautuminen on avain kehitysmaiden kehittymiseen, no periaatteessa näinhän olisi mutta teoria ei ole vastannut utopiaa. Afrikka tarvitsisi myös työtä ja toimeeentuloa, mutta miksi tehdä työtä kun Eurooppa jakaa ruokaa ja vanhoja rättejä asusteiksi, lääkkeitä ja sairaanhoitoa, lämmintä riittää eikä ikävää työtä ole pakko tehdä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Makkonen kirjoittaa: "...no periaatteessa näinhän olisi mutta teoria ei ole vastannut utopiaa." En ole ihan varma mitä Makkonen tuossa ajaa takaa mutta epäilen hänen tarkoittavan, ettei teoria ole vielä tullut n.s. "lihaksi".

Siitä olen samaa mieltä, meillä on vielä paljon tekemistä. Esimerkiksi kehitysapu olisi jo aikoja sitten pitänyt muuttaa kotimaisen teollisuuden yritystuista oikeasti kohdemaiden yhteiskunnan kehittämisen tukemiseksi ja mielummin vielä niin, että kehitysaputyöntekijät eivät pääsisi n.s. "leipääntymään" organisaatioihinsa ja niiden mahdollistamiin uraputkiin.

P.s. Jos elämännäkymät kotomaissa on kohdallaan eli näkyy luotettava parempi tulevaisuus niin mitään massamuuttoa ei tapahdu vaan vain jotkut halukkaat ihmiset hakisivat koulutusta ja ulkomaan kokemuksia CV:hinsa ihan siinä missä täälläkin on tapana.

Juha Hämäläinen

#36. Tämä ristiriita ei ratkea ajoissa muuten kuin laittamalla alikehittynyt maailma ja sen johto ns. kovan eteen eli pakottamalla ne oikeisiin toimiin. Millään paikallisten kulttuureiden halauksella ja ymmärtämisellä ei päästä minnekään.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Jos kehittymättömien maiden nykyiset johdot laitetaan vaihtoon mutta täällä päässä ei tehdä mitään, seurauksena on, että täkäläiset yritykset ja poliittiset toimijat vain valitsevat itselleen sinne uudet eliitit jotka he korruptoivat busineksiensa edistämiseksi ja kansallisten etujensa valvomiseksi. Ja sama meno jatkuu.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #43

#43. Niin emmehän saa edes Suomessa johtoa toimivaksi vaan joudumme fiaskon katsomaan toisensa jälkeen.

Toimituksen poiminnat