Missä on pääosa valemediasta todellisuudessa

On pitkään kirjoitettu median luotettavuudesta. Feikkimedian luullaan olevan jotain MV-lehden kaltaista ääritoimintaa. Mutta tämä luulo on täysin väärä. Varsinkin ajatellen feikkimedian todellista laajuutta ja lukijakuntaa.

Kaikki mediat, joilla on oma toimitus ja toimituspolitiikka, syyllistyy feikkiuutisointiin päivittäin. Miksi?

Nykyinen feikkimedia on tunnistettavissa siitä miten se valitsee uutiset manipuloidakseen kansaa eli kyse filtteroinnista sekä uutisten otsikoinnista, joka johtaa laiskan lukijan vääriin päätelmiin. Meillä ei ole edes länsimaissa eikä Suomessa rehellistä ja tasapuolista mediaa olemassakaan.

Suurin feikkimedia on valtamediaan sisäistynyt toiminto, joka suodattaa uutisia, otsikoi niitä harhaanjohtavasti, antaa yksittäisten toimittajien levittää propagandaansa tiedonvälityksen sijaan ja antaa taustavoimiensa kuten toimitusjohdon, omistajien sekä taustapuolueiden vaikuttaa mitä, kenestä,  miten, milloin kirjoitetaan ja kääntäen mistä ei kirjoiteta.

Despoottien maissa tilanne on tavallaan paljon parempi. Täysi ääliökin tietää näiden median olevan varmuudella vääristelevää propagandaa, jolla vain yksi agenda.

Nämä mielipidemittaukset, joita julkaistu kansan luottamuksesta mediaan, ovat arvottomia. Ne eivät kerro median luotettavuudesta mitään vaan vain ihmisten uskomusten tilan. Totuus ei määrity peukutuksella tai demokraattisella päätöksellä.

Jokaisen meistä on tärkeää epäillä kaikkea mediaa väärentelyn lisäksi vaikenemisesta, joka on myös valemedian osa.  Nykymaailmassa kannattaa erinomaisen vähän luottaa mihinkään yksittäiseen mediaan, jollei halua tulla huijatuksi ja aivopestyksi. Voitte miettiä kirjoitanko minäkin epätotuuksia vai en. Vastuu on lukijalla lopultakin.

 

Huomioni ei ole syyte vaan toteaa asiat kuten ne ovat täysin luonnollisista syistä. Kukin ajaa omia etujaan.  Jokainen median kuluttaja päättelee ihan itse miten asian huomioi.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu