Massamuutolle EUhun asetettava selvät määrärajat

EUssa kuohuu joka nurkassa keskustelu maahanmuutosta. Pääosa keskustelusta ohittaa kokonaan sen ydinsyyn ja valtamedia käyttää poliitikkojen tapaan aikaansa vain vastustajien leimaamiseen täysin ilman järjellisiä perusteita. Vain fobioihin, populismiin ja rasismiin viittavat leimat ovat käytössä.

EU repeilee liitoksissaan, koska asiaa vetkutetaan ja pimitetään. 

Olen vakuuttunut, että tämä leimaaminen on harkittu tapa harhauttaa ja estää asian todellinen käsittely. Ydin on kaiken sosiaalisin perustein muuttavien määrä per vuosi tästä eteenpäin kymmeniä vuosia näin alkuunsa. Asiallinen maahanmuuton kritiikki kohdistuu juuri tuohon avoimeen piikkiin.

Kansalaiset haluavat kuulla muuttajien maksimimäärät per vuosi. Jos joku nyt sanoo, ettei sitä voi tietää niin hän ei ymmärrä mitä puhuu. Jos hän on poliitikko niin hänet tulee poistaa tehtävistään. Poliitikon tehtävä on edustaa omaa kansaansa eikä ulkomaalaisia. Ja hänen on ymmärrettävä vastuunsa kotimaastaan.

Poliitikot hämäävät meitä puhumalla kiintiöpakolaisista. Heidän määränsä on mitätön. Tällä tempulla poliitikot välttyvät lausumasta mitään muusta massavaelluksesta. Aihe unohdetaan tai parhaimmillaan se rinnastetaan luonnonilmiöön, joka vain tapahtuu ja siksi sille ei mukamas voi mitään. Tietenkin sille voidaan, jos halutaan.

Vaadin selvitystä ja keskustelua määrärajoista kaikelle sosiaaliselle massamuutolle sen syistä piittaamatta, jossa muuttajat jäävät yhteiskunnan elätettäviksi EUhun. Muutonhallinta ja sen suunnittelu on mahdotonta ilman määrien asettamista.

Kun kokonaiskiintiöt ovat olemassa, on silloin pakko alkaa valvoa EUn rajoja ja estää turvapaikka-anomusten valtava väärinkäyttö. Turvapaikanhakijoita ei voi enää laskea vapaasti vaeltamaan pitkin EUta vaan heidän on odotettava EUn ulkopuolella asiansa käsittelyä ja lopultakin katsottava onko heille tilaa kokonaiskiintiössä.

Erityinen etu vapaan vaeltelun lopettamisessa on se, että silloin tulijan kannattaa säilyttää matka-asiakirjansa sekä muut todistuksensa eikä tuhota niitä. Se helpottaa viranomaisten työtä Suomessa ja nopeuttaa muuttajan asian käsittelyä.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu