Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Muuttopolitiikka muuttuu pakon edessä

  • Massojen vaeltelu halutaan järjestykseen.
    Massojen vaeltelu halutaan järjestykseen.

Hallituksemme on tullut hieman järkiinsä muuttopolitiikassa. Tuoreet tiedot Kultarannan kokouksesta kertovat suunnan muuttumisesta. Toivottavasti ministeri Mykkänen vie saman sanoman nyt Merkelille Berliinin.

Elintasopakolaisuus on pysäytettävä massaliikkeenä, varsinaiset pakolaiset kiintiöitävä ja rajat suljettava muulta vaeltelulta.

 

Sipilä vastasi Kultarannan kokouksessa Pertti Salolaisen kysymykseen mikä on hallituksen linja muuttopolitiikassa:

"Ensinnäkin meidän pitää auttaa ihmisiä lähempänä ongelma-alueita, lisätä rahoitusta juurisyiden hoitamiseen. Sitten kun kriisi on päällä, lähemmäksi kriisialueita täytyy perustaa kunnollisia leirejä, joissa on paremmat olosuhteet, Sipilä kertoi.

Hänen mukaansa pakolaisia tulisi pyrkiä ”pääsääntöisesti ottamaan kiintiöpakolaisjärjestelmän kautta suoraan, ilman että on sellaista kansainvaellusta kuin vuonna 2015 oli.

Se edellyttää sitä, että meillä on ulkorajavalvonta kunnossa, on tehokkaat palautukset ja Schengen- ja Dublin-asetukset toimivat. Eli estetään tällainen maasta toiseen tapahtuva vaellus, Sipilä sanoi turvapaikanhakijoista."

 

Katainen Kultarannassa;

"Esimerkiksi kehityspolitiikan onnistuminen ei välttämättä tarkoittaisi tulijavirtojen pienentymistä vaan päinvastoin, vaikka pakolaisuus vähentyisikin. Mitä vauraammaksi Afrikka tulee, sitä vähemmän tulee pakolaisuutta, mutta sitä enemmän tulee muuta muuttoa, Katainen havainnollisti."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/251551-juha-sipil... ............

Kuten osaatte lukea niin valtiojohtomme on hylännyt vapaan massamuuton suosimisen ja tämä on myös Merkelin tiedossa, koska niin moni EUn valtio on tällä tai tiukemmalla linjalla. Pakolaiset on siis eroteltava muista pyrkijöistä.

Pakolaisille selkeät kiintiöt ja muille stoppi sekä ihan normaalit viisumimenettelyt, joita noudatetaan jo ennen EUhun tuloa. Rajavalvonta voimaan. Luvattomien vaeltelu loppuu ja EUn repeily tästä syystä laantuu.

Nyt jää sitten arvailtavaksi mihin pakolaiskiintiöt asetetaan ja asetetaanko muulle massamuutolle kiintiöitä ja muita tavoitteita. Eli meidän ei kannata innostua liian aikaisin järkiintymisestä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Huolimatta nykyhallituksen sitkeistä ja kansan parasta tarkoittavista väkevistä ponnisteluista maahankutsumisineen, rajattomuuksineen yms. hölmöilyineen ei kansa kuitenkaan ole ollut oikeasti vakuuttunut tarjolla olevasta upeasta ja uljaasta runsaudensarvesta ? Suomen omien duunarien asema työmarkkinoilla kun ei ole yllättäen sittenkään helpottunut, eikä ihmisten elintaso ole pomsahtanut uudelle tasolle. Napina kansan keskuudessa kasvaa ja Halla-Ahokin ( se katala pääpiru ) on saamassa napakoine kirjoituksineen selvää lisäkannatusta.

” Järkiinsä tulo ” tarkoittaa seuraavaa.

Vaalit tulossa ja nyt on nopsasti puolueiden markkinointikoneistojen haisteltava sopivia tuulia oman puolueensa mahtiaseman ja avokätisten puoluetukien varmistamiseksi. Kaikesta muusta voidaan sitten vaalien jälkeen sopia.

Juha Hämäläinen

Sama ilmiö kaikkialla. Kerätään ääniä näin Ruotsissakin demareille.

Pekka Iiskonmaki

''Ensinnäkin meidän pitää auttaa ihmisiä lähempänä ongelma-alueita, lisätä rahoitusta juurisyiden hoitamiseen. Sitten kun kriisi on päällä, lähemmäksi kriisialueita täytyy perustaa kunnollisia leirejä, joissa on paremmat olosuhteet, Sipilä kertoi.''

Kyllä jokaisen maan päättäjät ensisijaisesti hoitavat kansalaistensa asiat, eikä muut.

Juha Hämäläinen

#2. Nämä kehitysmaiden päättäjät hoitavat lähinnä omia ja sukunsa asioita.

Pekka Iiskonmaki

#4
Silloin asia ei kuulu muille. Sellaiset johtajat kuin kansa.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

#5. Sopii kysyä mikseivät saa pomojaan järjestykseen.

Toimituksen poiminnat