Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Maihinnousukeskukset on valeuutinen

  • Egyptin parlamentin puhemies :"Ei leirejä meille."
    Egyptin parlamentin puhemies :"Ei leirejä meille."

Meille on taasen levitetty valeuutisia valtamediassa muutaman päivän ajan. Tomerasti julistettiin maihinnousukeskukset konseptina. Niitä väitettiin perustettavan Pohjois-Afrikan rantavaltioihin kuten Marokkoon tai Tunisiaan sekä Algeriaan. EUn ministerit juhlivat neronleimaustaan viikonloppuna.

Nyt Afrikan valtiot toteavat, ettei keskuksia niiden maille tule. US: "Egypti, Albania, Marokko, Tunisia ja Algeria ovat ilmoittaneet, etteivät ne suostu niin sanottujen turvapaikanhakijoiden maihinnousukeskusten perustamiseen alueelleen." Tuskin siihen suostuu Libyakaan.

Lisäksi US kertoo, että "Unkari, Puola, Tsekki, Belgia, Tanska, Viro, Ranska, Suomi, Liettua, Latvia, Luxemburg, Hollanti, Portugali ja Ruotsi. Puola, Unkari ja Tsekki ovat kuitenkin ilmoittaneet, etteivät ole sitoutuneet minkäänlaiseen turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen." Englantihan jo lopetti tämän rallin katsomisen kokonaan. 

Säälittävää on EUn johtamisen taso. Sisäministeri Mykkänen ehkä ehdottaa, että keskukset tulevat Suomeen. Mistään EUn yhteisestä politiikasta on turha edes puhua. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Pari suuta ja seurausta vuodelta 2015.

"EU ulkosuhteiden vastaava rouva Mogherini on kovan paikan edessä. Rouva on lobannut kiivaasti UN-turvallisuusneuvostoa EU:n haluamaa Libya-operaatiota varten. Operaatio, jonka tarkoitus on iskeä ihmissalakuljettajien tukikohtiin, materiaalihin ja kalustoon. Tällä operatiolla pyritään lopettamaan pakolaisvirta Libyasta Eurooppaan. Rouva Mogherini on luvannut useaan otteeseen, ettei Libyan koskemattomuutta loukata motolla „ei saappaita maissa“. (1)"

https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/05/15/liby...

"Libyan demokratiaan pommitusten jälkeen on maasta lähtenyt Eurooppaa kohti arviolta miljoona pakolaista. Nyt EU haluaa löytää „uuden Gaddafin“(1), joka rauhoittaisi Libyan ja pitäisi maamiehensä tyytyväisenä oloihinsa kotonaan. Saksan ulkoministeri Steinmeier on ilmoittanut huolensa viimeisien hukkumiskuolemien jälkeen. „Meidän on yritettävä saada Libyan tilanne rauhoittumaan. Tämä onnistuu vain kansallisen yhtenäisyyden hallituksen muodostamisella.“

Libya, joka sijaitsee vain muutaman sadan merikilometrin päässä EU-rajoista on muodostunut Afrikan suurimmaksi ihmissalakuljetuksen keskukseksi. Tätä kehitystä on auttanut kaaos, jonka aiheutti EU:n tukema Gaddafi-hallituksen „demokratisointi“. Nyt meidän omankin pääministerin „Hei me pommitetaan!“ sotahuuto alkaa olla naurettava ja useiden EU-johtajien katseet palaavat Gaddafin-aikoihin.

Gaddafin hallitus ja EU-komissio omasivat sopimuksen, jolla Gaddafin joukot pitivät pakolaistulvan hallinnassa. Italia oli yksi lähimpiä Gaddafin tukijoita. Italia lahjoitti vuonna 2004 pikaveneitä, helikoptereita ja tutkalaitteistoa Libyalle. Tätä toimintaa tuki myös koko EU, kunnes alkoi Libyan demokratisointi.

Vuonna 2010 Gaddafi kävi EUn ja Afrikan Unionin yhteisessä huippukokouksessa kertomassa, että tarvitsee viisi miljardia rajojensa turvaamiseen. Gaddafin uhkaus tehdä „valkoisesta mantereesta“ musta oli epämiellyttävä useille EU-johtajille, mutta sopimus pakolaisongelmassa tehtiin silti. EU maksoi Gaddafille 50 miljoonaa, että tämä suojasi rajansa, keräsi pakolaiset leireihin ja lähetti heitä takaisin kotimaihinsa. Sopimuksen aikoihin pakolaisia täyteen sullottuja laivoja ei seilannut villinä välimerellä."

https://vapaakulkija.wordpress.com/2015/04/22/eu-e...

Ähkäkunväpsää, kun EU-rauhanunionina meni pommittamaan leirien järjestyksen vituiksi *Sarkozyn johdolla meidän henkselienpaukuttajan THE "Hei me pommitetaan" Stubbin ja muiden nyökyttäjien luvalla!

BTW: Belusconi suuttui kun Sarkon kokoonkutsumassa "hätäkokouksessa" kerrottiin vieraiden saavuttua, että koneet ovat jo ilmassa, eikä päätöksiä tarvitse tehdä demokraatian mutkien kautta. Ottakaa kahvia, kokaiinia ja tuolla nurkassa pidetään bungabungaa, kunhan kaikki saa nenät valkoisiksi ja pommit laukeaa!

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Blogista lainattua:"Egypti, Albania, Marokko, Tunisia ja Algeria ovat ilmoittaneet, etteivät ne suostu niin sanottujen turvapaikanhakijoiden maihinnousukeskusten perustamiseen alueelleen." Tuskin siihen suostuu Libyakaan."

Eivät tietenkään suostu. Jos suostuisivat eivät saisi rahaa.
Aikoinaan Gaddafi suostui muistaakseni kahden miljardin euron vuosimaksusta ja homma toimi hyvin. Sitten Sarkozy (jolla oli henkilökohtaista miljoonavelkaa Gaddafille) ja USA halusivat pommittaa Libyan tilaan missä se nyt on.

On siis kyse rahatarjouksista - kaikella kun tuppaa olemaan hintansa.

Henry

Juha Hämäläinen

Kuten tuossa ylempänä kerrotaan Gaddafi sai kerjättyä EU:lta 50 miljoonaa ja pari sotakonetta, mutta merellä ei ollut tunkua.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Niin tuo 50 miljoonaa on sama summa, jonka Sarcozy oli velkaa Gaddaffille:

"During the 2011 Libyan Civil War – a conflict in which France intervened – Saif-al-Islam Gaddafi said in an interview with euronews that the Libyan state had donated €50 million to Sarkozy's 2007 presidential campaign in exchange for access and favors by Sarkozy.[165][166]

“We funded it and we have all the details and are ready to reveal everything. The first thing we want this clown to do is to give the money back to the Libyan people. He was given assistance so that he could help them. But he’s disappointed us: give us back our money.[167]”

Saif al-Islam Gaddafi's claim was later repeated by former Libyan prime minister Baghdadi Mahmudi in October of that year, though Sarkozy denied its veracity.[165] Investigative website Mediapart subsequently published several documents appearing to prove a payment of €50 million, and also published a claim by Ziad Takieddine that he had personally handed three briefcases stuffed with cash to Sarkozy.[165][168] French magistrates later acquired diaries of former Libyan oil minister Shukri Ghanem in which payments to Sarkozy were mentioned.[169] Shortly thereafter, however, Ghanem was found dead, floating in the Danube in Austria and thereby preventing his corroboration of the diaries.[166][169]

Inquiry and arrests
A judicial investigation against then-unidentified persons was initiated in April 2013 in Paris.[165]

In January 2018, British police arrested Alexandre Djouhri on a European Arrest Warrant.[170] Djouhri was an associate of Sarkozy and had refused to respond to a French judicial summons for questioning over allegations he had helped launder Libyan funds on behalf of Sarkozy.[170] The following month, Asharq Al-Awsat quoted a source who alleged Sarkozy had promised Libyan representatives improved relations between France and Libya should he be elected president, and that he would wrap-up the matter of the bombing of UTA Flight 772.[171]

On 20 March, Sarkozy was arrested by French police and held for questioning concerning the various allegations about a Libyan connection, the first time he had been interrogated in relation to the matter.[172][173] Brice Hortefeux was also brought in by police for questioning.[168]

- - - - - - - - - - -

On 20 and 21 March 2018, Sarkozy was put into police custody and held for questioning concerning the Libyan connection.[176] He was formally charged with bribery and accepting illegal campaign contributions at the issue of this custody.[177]

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy#Poli...

Menee ehkä hieman aiheen ulkopuolelle, mutta kuvastaa hyvin peliä, mistä ei esim. Hesari halua kertoa mitään.

Henry

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #4

Pienistä rahoista ne Ranskan sotavoimat lentelee.... BTW. Tuossa edellisessä kertomani tarina "kriisikokouksesta" on suoraan Belusconin elämänkerrasta ja pitää kutinsa, vaikka meidän pellet eivät uskalla sitä suoraan kertoa, että tuo "kokous" oli vain silmänlumetta.....kun koneet määrättiin ilmaan ennen kuin kaikki saapuivat paikalle "keskustelemaan Kriisistä".

Että sellaista on demokratia Euroopassa ja EU-rauhanunionissa!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

No, tuon sekoilun jälkeen voidaan rauhassa luopua henkilöliikenteen osalta epäonnistuneesta Schengenistä ja palauttaa Suomeenkin oikea rajavalvonta. Rajavartioston päällikön tilalle voisi valita vaihteeksi miehen, eikä sellaista, joka nöyryyttää alaisiaan laittamalla nämä kantamaan kapsäkkejä.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Oma ehdotukseni:
http://henry.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257635-pakol...

Kyse on siis rahasta ja kuinka sitä voidaan säästää ja kuitenkin auttaa useampia (jos eduskunta niin päättää).

Henry

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Eiköhän tänä peli ole menetetty. Suomessakin on jo nähtävissä tuhoisa kehitys. Kasvukeskusten lähiöihin on syntynyt eliittipakolaisleirejä. Leirejä, jotka tarjoavat lähes keskiluokan elintason ilman mitään vastiketta. Me tyydytämme heidän halujaan, kun riittäisi, että tulisi tyydyttää ainoastaan tarpeet.
Jossain vaiheessa resurssit eivät yksinkertaisesti riitä, jolloin on ryhdyttävä avaamaan ” oikeita pakolaisleirejä”, joiden palvelu on ainoastaan nälän torjuminen. Todennäköisesti silloin olemme jo miehityksen kaltaisessa tilanteessa, jossa vieraamme polkevat ihmisoikeuksiamme. Me seisomme tumput suorassa torjumassa rasismia ja vihapuhetta, samaan aikaan kun ”sorretut” rakentavat uutta järjestystä, puhtaaksi kaluamaansa ja ylikansoittamaansa edesmenneeseen hyvinvointivaltioon.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Lähes keskiluokan elintason ilman mitään vastiketta" Aalto, kerro ihmeessä lisää näistä lähes "keskiluokan elintason" tarjoavista "leireistä"

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

# 9 Heille, jotka eivät asiaa näe, tai eivät sitä ymmärrä, on asiaa turha selittää, he jotka sen ymmärtävät ja näkevät, heille asiaa ei tarvitse selittää.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ei ole ensimmäinen kerta, kun epäilen Hämäläisen puutteellista medialukutaitoa tai voihan tuo jatkuva "väärinymmärrys" olla tahallistakin.

Juha Hämäläinen

Heitä Grandlund yksi uutinen (ei kotimainen) jossa kerrotaan, että tuo sopimus on tehty ja sen sisältöä avataan tai lopeta näsäviisastelu!

Juha Hämäläinen

#10+#11. Kyllä kyse on valeuutisesta. Jos ilmoitan lehdessä avaavani leirintäalueen pihallasi kysymättä sinulta siihen lupaa niin ei kai kyse ole helvetissä muusta kuin valeuutisesta.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Itseltä putosi melkein leuka ihmetyksestä kun EU-kokous kertoi Afrikkaan perustettavista leireistä. Oletin, että asiasta on käyty salaisia diplomaattisia neuvotteluja, joissa EU on luvannut maksaa reilusti tuollaisesta oikeudesta vähän Turkin tapaan. Jos tämmöiset "ideat" ovatkin tulleet pohjois-afrikkalaisille maille yllärinä, niin ei voi kuin ihmetellä poliittisten johtajiemme täydellistä kyvyttömyyttä. Nyt pitäisi päitä pudota. Saatanan tunarit.

Juha Hämäläinen

Johan EU on maksanut Gaddafillekin, joten ei tämä mikään uusi juttu ole! Päitä olisi pitänyt pudottaa sekä seiniä kaataa EU-baabelissa ja aikoja sitten

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tässä käy vielä niin, että EU:n ainoa maihinnousukeskus perustetaan Hankoon.

Hangolla on perinteitä maihinnousupaikkana. Viimeksi sen kautta tuli saksalaisia sotilaita 100 vuotta sitten valtaamaan Helsinkiä. Käytännössä ottivat haltuunsa koko Suomen ja tasavallastakin tuli lähes kuningaskunta.

EU jos nyt alkaa aluksi Saksasta ja myöhemmin muista EU-maista ja lisäksi Pohjois-Afrikasta lähettää Suomeen turvapaikanhakijoita niin lopputulos on aivan varmasti kalifaatti.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Saksalaisia tuli ja meni myös-40 luvulla,,ne parakit on jyrätty maan tasalle jo aikoja sitten,ja uudet on rakentamatta,,,-lappiin sopisi väkeä pari miljoonaa koska vaan !

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Jari, miksei sopisi. Mutta mihin pantaisiin ne heitä paenneet suomalaiset?

Ja kuka maksaisi, suomalaisilla ei ole rahaa, se pitää tiedostaa ja uskoa.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

No nyt sitten olemme jo vakavan paikan edessä. Merkelillä oli jo oman asemansa vuoksi hätä pitää tämä kokouksensa niin salaisena, ettei tietoja saada sopimuksen sisällöstä.

Ja sopijapuolten mukaan niitä ei ole tehtykään.

Paitsi Suomen hallitus, joka menee vaikka tuleen Merkelin puolesta. Ei ole poissuljettua, etteikö tätä keskusta tehtäisi hätätilanteessa Skandinaviaan. Sekään ei ole vitsi.

Olettekos kuulleet tästä vaihtoehtomedian jutusta, vai onko tämäkin valeuutinen?

https://suomimedia.wordpress.com/2018/07/01/yli-2-...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mikähän järki oli siirtomaista luopumisessa?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Suomi ei ole Saksan siirtomaa vaan protektoraatti. ;)
Saksa ei ole luopumassa sylikoirastaan.

Henry

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Kokoushan venyi niin pitkään, että osanottajat torkkuivat eikä jälkeenpäin kukaan (Sipilä mukaan lukien) tiennyt, mitä päätettiin vai päätettiinkö mistään!

Toimituksen poiminnat