EU saatava itsenäiseksi

Uutiset ovat täynnä EUn ongelmia sekä maailman rakoilua, joka liittyy USAn globaaliin vallankäyttöön. Lisäksi USA rettelöi uusilla tullisodilla.

Olen ihmetellyt miksi EU edelleen asioi kaikessa USAn kanssa. Olemme ulkoistaneet USAlle puolustuksemme, ulkopolitiikan ja teollisuuden merkittäviä osa-alueita. Eikö EUn tulisi hoitaa itse puolustuksensa, määrätä lupia kyselemättä omasta poliitiikastaan maailmalla sekä valmistaa itse aseensa eikä lihottaa USAn yksityisiä asefirmoja.

Olemme antaneet koko tietotekniikka-alan tuotteiden kehityksen USAn haltuun. Internet on tästä hyvä esimerkki. En myöskään ymmärrä miksi sallimme USAn urkkia kansalaisiamme aina valtioiden päämiehiä myöten.

On täysin käsittämätöntä, että Pohjoismaista voi löytää USAn keskustiedustelupalvelun CIAn toimiston kadunlaidasta. Ja vielä oudompaa, että laskemme nämä Suomessakin omiin urkintalaitoksiimme. Pitäisin järkevänä, että EU itsenäistyy.

EUsta ei voi edes teoriassa tulla liittovaltiota, jollei se kykene olemaan suvereeni itsenäinen valtio. Nyt tämä pateettinen valtiorypäs on täysin USAn komennossa.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu