Juha-Matti Hämäläinen Ajatellaan ihan itse.

Professori Puolimatkan ajojahti

  • Arvoliberaalien uusin seksiobjekti
    Arvoliberaalien uusin seksiobjekti
Professori Puolimatka on joutunut ajojahdin kohteeksi poikkeavien vähemmistöjen piirissä. Puolimatkaa on syytetty tuoreimman kirjoituksensa kohdalla pedofilian kytkemisestä homoihin ja homofobiasta. Puolimatka on kirjoituksessaan kertonut useiden ulkomaisten tutkijoiden arvioita siitä, että pedofiliasta yritetään tehdä pikkuhiljaa hyväksyttävää. https://beta.oikeamedia.com/o1-75907 Kirjoitus on täyttä asiaa toisin kuin kaiken maailman mielipidekirjoitusten sisältö. Niissä ei missään näytetä mikä kohta Puolimatkan tekstissä syyllistyy vääriin väittämiin. On selvää, että kieroontunut arvoliberalismi on tullut tiensä päähän puolustuspuheissaan. Rappion kauppaaminen tasa-arvon ja demokratian sekä ihmisoikeuksien nimissä on täyttä roskaa. Tuorein lainsäädännössäkin näkyvä yhteiskunnan rappion merkki on eläinteen sekaantumisen laillistaminen. Sitä kannattavat ainakin demarit, vihreät ja Vasemmistoliitto. Miettikää ketä äänestätte seuraavan kerran, jollei teille tärkeää rekkuunne sekaantuminen eikä sen paremmin sen salliminen naapurinne pervolle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Puolimatka on osunut johonkin kipeään. Lukaisin sen alkuperäisartikkelin, ja homos. löytyi vain yhdestä lainauksesta, jossa ennusteltiin pedofiilien kampanjaa.

Asiahan ei minulle kuulu, mutta profiilikuvasi vaikuttaa aika himmeältä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Blogistin esivanhemmat oli muuten eläimiin sekaantujia.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Tämä ei oikeasti ole niin vaikeata. Lähtökohtaisesti kaiken pitää olla sallittua, ihan kaiken. Ja sitten tähän niitä rajoitteita sen mukaan, että tuleeko jostain toiminnasta haittaa muille tai yhteisölle, eläimet mukaanlukien.

Kaikennäköisille kielloille ja rajoitteille pitää siis tietysti löytyä argumentaatio mikä perustuu tosiasioihin. Se että aletaan kieltämään asioita joista ei itse pidä on tietysti järjetöntä. Ei voida kieltää saunomista sen perusteella jos joku ei tykkää saunasta. Ei voida kieltää esiaviollista seksiä sen perusteella että joku haluaa odottaa hääyöhön.

Pedofilia on ymmärrettävästi kiellettyä kun siitä on haittaa. Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää. Eläinten seksuaalinen hyväksikäyttö tai raiskaus on ilman muuta haitallista myös eläimelle.

Jos jonkun arvoilla ei kykenee asioita argumentoimaan, ne arvot ovat silloin sairaat.

Toimituksen poiminnat